860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple havde også i andet kvartal i år godt gang i salget af iPhone. (Foto: Apple)

Tager du de betalte abonnementer på Apple Music, Apple TV+, Apple News, iCloud og Apple Arcade med flere og lægger dem sammen, når du op på 860 millioner betalte abonnementer.

Det er næppe det samme tal i antal personer, men alligevel lidt af en høst blandt betalingsvillige personer, som den amerikanske techkæmpe har formået at få i hus.

Tallet kommer fra Apples finansdirektør Luca Maestri i forbindelse med at sløret er blevet løftet for regnskabet i andet kvartal.

Han fortæller ifølge Macrumors desuden, at det er en stigning på intet færre end 160 millioner abonnementer i løbet af de seneste 12 måneder.

Apple pinder ikke tallet ud, så der kan kigges nærmere på en opdeling af antallet af abonnementer per tjeneste, men Luca Maestri siger, at væksten har været stor på tjenester som ‌Apple TV+‌ og Apple Arcade.

iPhone fortsætter sin sejrsgang

Udover en voldsom stigning på tjenesterne kan Apple også notere sig, at der trods generelle udfordringer med salg af smartphones har været godt gang i salget af iPhone.

iPhone er uden diskussion virksomheden hovedprodukt, og her steg salget med knap tre procent i andet kvartal.

I dollars og kroner steg selskabets samlede omsætning i andet kvartal til 82,96 milliarder dollar, hvilket svarer til svimlende 606 milliarder kroner.

Presset af manglende komponenter

Mangel på dele vil fortsætte med at ramme salget af MacBook-computere og iPads, siger Luca Maestri til Reuters.

Men presset på grund af mangel på komponenter til produkterne er ved at lette, tilføjer han.

Finansdirektøren kan samtidig notere sig, at den amerikanske produktion af mikrochips netop har fået politisk opbakning og en anselig statsstøtte på 52 milliarder dollars, hvilket svarer til 480 milliarder kroner.

Samtidig bliver der over ti år sat 200 milliarder dollars af til forskning, en forskning som skal ruste USA til bedre, at kunne konkurrere med Kina.

Mere til historien

Også internethandelsgiganten Amazon har haft et andet kvartal med fremgang. Amazons salg var på 121,23 milliarder dollars - eller 885 milliarder kroner. Amazons cloud-forretning, som er verdens største, voksede i andet kvartal med 33 procent til 19,74 milliarder dollars.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram