Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: Xiaomi / GSMArena.com)
Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: Xiaomi / GSMArena.com)

Det er ugen for de foldbare smartphones. Samsung startede med at lancere deres Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4. Så fulgte Motorola med den længe ventede Razr 2022 og Xiaomi er nu klar med Xiaomi Mix Fold 2. Det skriver GSMArena.

Den var også rygtet tidligere på ugen, selvom der altså ikke har været nogen officiel udmelding inden præsentationen.

Mix Fold 2 er andet forsøg på en foldbar smartphone fra Xiaomi.

Den kommer med en 6,56 tommer AMOLED-cover skærm og har 21:9 format – når den er foldet ud har den en 8 tommer skærm af typen LTP02 OLED.

Den store skærm har 1.914 x 2.160 pixels opløsning (120 Hz). Skærmen er beskyttet af Gorilla Glass Victus

Xiaomi Mix Fold2 er mindre end Galaxy Z Fold4, men Xiaomi-telefonen er også mere kompakt og tyndere. Den vejer 262 gram

Leica-kamera

Frontkameraet er på 20 megapixels. Mens hovedkameraet, som den anden telefon fra Xiaomi, har gavn af samarbejdet med Leica. Den har en 50 megapixels Sony IMX766 sensor med OIS og Leica optik.

Ligesom Xiaomi 12S Ultra har den Leica Authentic og Vibrant foto-styles og en flere Leica-filtre. Ultravidvinkelsensoren er på 13 megapixels og telephoto modulet er på 8 megapixels med 2x optisk zoom.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Mix Fold2 kommer med 12 GB RAM og 1 TB intern hukommelse. Processoren er den nyeste fra Qualcomm, der hedder Snapdragon 8+ Gen 1. B

atterier er på 4.500 mAh og understøtter 67 watts hurtigopladning. Det betyder 100 procents opladning på 40 minutter. Det skriver Android Authority.

Telefonen kommer med brugerfladen MIUI Fold 13 ovenpå Android 12.

Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: Xiaomi / Android Authority)
Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: Xiaomi / Android Authority)

En dyr telefon!

Xiaomi Mix Fold 2 fås i farverne guld og sort. Og prisen… Ja, den er dyr. Den starter på 8.999 kinesiske yuan (cirka 1.340 dollars) for modellen med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens prisen for modellen med 12 GB RAM og 1 GB intern hukommelse er 11.999 kinesiske yuan (cirka 1.780 dollars).

Salgsstarten er tirsdag den 16. august, mens den allerede kan forudbestilles fra nu.

LÆS OGSÅ: Derfor skal din gamle mobil genanvendes

Xiaomi har, som tidligere nævnt, intet meldt ud omkring tilgængelighed på andre markeder end det kinesiske. Vi må derfor væbne os med tålmodighed endnu.

Xiaomi Mix Fold 2 Official trailer

Mere til historien

Du kan læse mere om de andre nye foldbare smartphones, som netop er præsenteret: Motorola Razr 2022, Samsung Galaxy Z Fold4 og Samsung Galaxy Z Flip4.

Xiaomi 12T-serien lanceres i næste uge

RYGTE: Vi har set en række lækkede specifikationer for den kommende Xiaomi 12T-serie. Lanceringen er lige rundt om hjørnet.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Jeg har prøvekørt Xiaomis el-løbehjul

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Jeg vurderer her kvaliteten, køreegenskaber og fortæller, hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Xiaomi udvider smarthome-sortimentet til familiens husdyr

To smarthome-produkter til hunde og katte er inden længe klar til danskerne. Familiens firbenede venner kan nu få mad og vand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram