Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

Screenshot der angiveligt er taget på en Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: GSMArena.com / Weibo)
Screenshot der angiveligt er taget på en Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: GSMArena.com / Weibo)

Rygterne svirrer, men Xiaomi har endnu ikke meldt noget officielt ud, men det forlyder altså, at Xiaomi er klar med en ny foldbar smartphone.

Det er telefonen Xiaomi Mix Fold 2, som angiveligt kommer før forventet. Ifølge Ice Universe, så vil Xiaomi nemlig afsløre deres foldbare telefon torsdag den 11. august 2022, hvilket er dagen efter, at Samsung vil afsløre deres Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4. Det skriver GSMArena.com.

Samsung teaser for Galaxy Unpacked-event

Holder disse oplysninger stik, så er det altså også lidt imod det, som Xiaomi plejer. De offentliggør nemlig normalt et event nogle uger inden.

Men Ice Universe og Digital Chat Station har altså spottet et screenshot som er taget på en Xiaomi Mix Fold 2, der er taget af Lao Wei, som er Xiaomi’s Mobile Product Manager. Opløsningen på dette screenshot er 1.080 x 2.520 pixels, hvilket bekræfter 21:9 formatet. Den tidligere Mi Mix Fold havde 27:9.

Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Mi Mix Fold kom med 90 Hz opdateringshastighed, mens der på den nye Xiaomi Mix Fold 2 er op til 120 Hz opdateringshastighed, hvis rygterne holder stik.

Det er uvist om telefonen lanceres globalt eller den er forbehold det kinesiske marked. Ligesom det generelt ikke er offentliggjort, hvornår den er klar.

Processoren på Xiaomi Mix Fold 2 er Snapdragon 8+ Gen 1 med 12 GB RAM og enten 512 GB eller 1 TB intern hukommelse. Den vil understøtte 56 watts opdateringshastighed – præcis som forgængeren.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

Mere til historien

Der har også været mange rygter om en anden telefon fra Xiaomi – nemlig Xiaomi K50S Pro, som skulle være den første Xiaomi telefon med 200 megapixels kamera. Der er heller ikke noget officielt ude omkring denne på nuværende tidspunkt.

Xiaomi 12T-serien lanceres i næste uge

RYGTE: Vi har set en række lækkede specifikationer for den kommende Xiaomi 12T-serie. Lanceringen er lige rundt om hjørnet.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Jeg har prøvekørt Xiaomis el-løbehjul

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Jeg vurderer her kvaliteten, køreegenskaber og fortæller, hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Xiaomi udvider smarthome-sortimentet til familiens husdyr

To smarthome-produkter til hunde og katte er inden længe klar til danskerne. Familiens firbenede venner kan nu få mad og vand.

(mere…)
Xiaomis el-løbehjul er virkelig godt | Mi Electric Scooter 3

TEST: El-løbehjul i høj kvalitet og gode køreegenskaber, det får du med Xiaomi med Mi Electric Scooter 3.

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram