Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

Screenshot der angiveligt er taget på en Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: GSMArena.com / Weibo)
Screenshot der angiveligt er taget på en Xiaomi Mix Fold 2 (Kilde: GSMArena.com / Weibo)

Rygterne svirrer, men Xiaomi har endnu ikke meldt noget officielt ud, men det forlyder altså, at Xiaomi er klar med en ny foldbar smartphone.

Det er telefonen Xiaomi Mix Fold 2, som angiveligt kommer før forventet. Ifølge Ice Universe, så vil Xiaomi nemlig afsløre deres foldbare telefon torsdag den 11. august 2022, hvilket er dagen efter, at Samsung vil afsløre deres Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4. Det skriver GSMArena.com.

Samsung teaser for Galaxy Unpacked-event

Holder disse oplysninger stik, så er det altså også lidt imod det, som Xiaomi plejer. De offentliggør nemlig normalt et event nogle uger inden.

Men Ice Universe og Digital Chat Station har altså spottet et screenshot som er taget på en Xiaomi Mix Fold 2, der er taget af Lao Wei, som er Xiaomi’s Mobile Product Manager. Opløsningen på dette screenshot er 1.080 x 2.520 pixels, hvilket bekræfter 21:9 formatet. Den tidligere Mi Mix Fold havde 27:9.

Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Mi Mix Fold kom med 90 Hz opdateringshastighed, mens der på den nye Xiaomi Mix Fold 2 er op til 120 Hz opdateringshastighed, hvis rygterne holder stik.

Det er uvist om telefonen lanceres globalt eller den er forbehold det kinesiske marked. Ligesom det generelt ikke er offentliggjort, hvornår den er klar.

Processoren på Xiaomi Mix Fold 2 er Snapdragon 8+ Gen 1 med 12 GB RAM og enten 512 GB eller 1 TB intern hukommelse. Den vil understøtte 56 watts opdateringshastighed – præcis som forgængeren.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

Vi har prøvet Xiaomi Mix Fold 2

Mere til historien

Der har også været mange rygter om en anden telefon fra Xiaomi – nemlig Xiaomi K50S Pro, som skulle være den første Xiaomi telefon med 200 megapixels kamera. Der er heller ikke noget officielt ude omkring denne på nuværende tidspunkt.

Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Xiaomi 13-serien er officiel - læs om Xiaomi 13 Pro her

Den længe ventede flagskibsserie fra Xiaomi er nu officiel. Se specifikationerne på Xiaomi 13 Pro og Xiaomi 13.

(mere…)
Xiaomi 13 klar til lancering på søndag

Xiaomi udskød deres lancering af Xiaomi 13-serien. Nu er planen, at annoncerer telefonerne på søndag.

(mere…)
Xiaomi runder kæmpe milepæl

Xiaomi har netop afsløret, at de har solgt 72 mio. af Redmi Note i Indien siden 2014, men nu er en global milepæl nået.

(mere…)
Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram