Samsung teaser for Galaxy Unpacked-event

Rygterne har svirret og nu teaser Samsung selv for kommende event og afslører selv datoen for Unpacked-eventen. Se også billeder.

Samsung Galaxy Flip3 og Galaxy Fold3
Samsung Galaxy Flip3 og Galaxy Fold3, der var sidste års foldbare-modeller ses på billedet herover (Foto: MereMobil.dk / Samsung)

Samsung har bekræftet lækkede oplysninger og afsløret datoen for det kommende Unpacked event. Det sker i en kodet teaser, som de har postet på Twitter.

Teaseren viser en række tegn, bogstaver, tal og symboler, mens et andet billede viser nogle farvede cirkler. Matches tegn og cirkler – ja, så afsløres datoen for Unpacked eventen. Det skriver Android Authority.

LÆG OGSÅ: Samsung Galaxy S22 FE droppes måskeEventen finder helt, som rygterne har forudsagt, sted onsdag den 10. august 2022.

Tidligere på ugen afslørede Evan Blass, der er kendt for mange læks, noget, der kunne være den officielle teaser eller ”plakat” for eventen. Her var et billede af en foldbar smartphone.

Det ventes, at Samsung vil annoncere Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 til Unpacked eventen onsdag den 10. august 2022. Ligesom vi formegentlig også får Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro afsløret denne dag.

Første “officielle” pressefotos lækket

Galaxy Fold4 afsløret på billeder (Kilde: Evan Blass og 91mobiles.com)
Galaxy Fold4 afsløret på billeder (Kilde: Evan Blass og 91mobiles.com)

Ovenstående billede stammer fra Evan Blass og 91 Mobiles, hvor det viser Galaxy Z Fold4 i det, som ventes at blive de farver, at den vil blive lanceret i. Phantom Black til venstre, Beige i midten og Gray-Green til højre.

De andre billeder viser Galaxy Z Flip4 i Grey, Purple, Gold og Light Blue. Der er mange ligheder mellem Galaxy Z Flip3 og dette års model.

Galaxy Flip4 afsløret på billeder (Kilde: Mysmartprice)
Galaxy Flip4 afsløret på billeder (Kilde: Mysmartprice)

Billedet fra MySmartPrice afslører mere end farverne og bunden af telefonen. Det rygtes at den lille skærm er på 2,1 tommer, hvor den på forgængeren var på 1,9 tommer. Du finder flere billeder på GSMArena.

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Samsungs kommende lancering.

Mere til historien

Samsung har for kort tid siden lanceret en ny projektor, som vi har haft under luppen. Læs nærmere om hvad vi synes om den her.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram