Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE (Foto: MereMobil.dk)

Samsung startede deres Fan Edition (FE) serie af telefoner med Galaxy S20 FE og efterfølgende kom Galaxy S21 FE. Derfor var det også logisk at forvente, at Samsung ville lancere en Galaxy S22 FE i år.

Ifølge flere rygter så tyder det på, at Samsung ikke vil komme med en Galaxy S22 FE. Det skriver GSMArena.

Dermed lader det til, at Samsung er klar til at ”pensionere” deres Fan Edition-modeller efter kun to år.

De mange fans, som har ønsket mere prisvenlige udgaver af topmodellerne, vil nok blive kede af denne nyhed.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 FE | kameraet er et kompromis

Det er uvist om rygterne holder stik, men sikkert er det, at Samsung havde problemer med lanceringen af Galaxy S21 FE, som endte med at komme næsten et år efter de øvrige ”Galaxy S21-modeller”. Det forlød, at det skyldtes den globale chipmangel.

Samsung har endnu ikke meldt noget ud omkring dette, så det kan altså være, at rygterne ikke holder stik. Vi følger med...

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Der har været en række rygter ude omkring Galaxy S22 FE, som blandt andet har gået på den ville få MediaTek-processor. Det er dog nu spændende om den droppes eller hvad det ender med.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram