Digitalt rejsekort på vej – testpersoner søges

Der søges netop nu testpersoner til, at teste en digital version af rejsekortet.

Rejsekort
Rejsekort-stander i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Et nyt digitalt rejsekort er på vej og netop nu søges der testpersoner. Har du lyst til at afprøve et digitalt rejsekort fremfor det fysiske, så er det nu, at du skal slå til.

Nordjyllands Trafikselskab og Rejsekort & Rejseplan A/S leder netop nu efter testpersoner og testen vil ”kun” omfatte 2.000 personer. Det skriver TV2.dk.

En app i stedet for et kort

I går (tirsdag den 16. august 2022) var dagen, hvor et nyt rejsekort kunne tages i brug. Den nye løsning gør det muligt at tjekke ind og ud på en app fremfor det fysiske rejsekort.

Det digitale rejsekort er dog ikke til alle. Det er nemlig blot en test, som indtil videre udføres i Nordjylland. Testen vil finde sted i det nordjyske frem til november i år.

-”Det er en spændende tid, vi bevæger os ind i, når vi for første gang i kollektiv trafiks historie skal teste en fuld digital løsning til at swipe ind og ud af busser og tog. Det er vigtigt, at vi får afdækket, om en fuld digital løsning er i stand til at håndtere de behov og problemstillinger, vi har erfaringer med i dag i regi af Rejsekort-systemet,” siger Kasper A. Schmidt, CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S.

LÆS OGSÅ: Netbanker stopper brug af NemID-nøglekort

Testpersoner får rabat på rejserne

For at være testperson, så skal man altså benytte den kollektive trafik i Nordjylland, samt være imellem 16 og 66 år. I testperioden skal man deltage i de spørgeundersøgelser, som sendes ud under og efter testen.

Fokus er at undersøge, hvor godt appen fungerer og om en digitale løsning kan håndtere den kollektive trafik.

Testpersonerne får også noget ud af det, der er nemlig 40 procents rabat på rejser, hvilket er det højeste rabattrin på rejsekortet.

Er du i målgruppen, så du tilmelde dig her.

Det bliver spændende om den digitale version af rejsekortet bliver landsdækkende efter de nordjyske tests. Uanset hvad så kommer vi nok ind i 2023 før det sker.

Mere til historien

Der er efterhånden mange kort, som er blevet digitaliseret. Blandt andet sundhedskortet, kørekortet og så coronapasset, der dog efterhånden er udfaset i de fleste lande. Men ikke alle digitale kort er uden problemer.

DSB-tjek ind dukker op i slipvinden på Rejsekortets app

DSB har lanceret en ny funktion på sin app, så man kan tjekke ind og ud via sin mobiltelefon.

(mere…)
Rejsekort-overvågning er ikke nødvendig

Rejsekort appen tracker hele tiden ens lokation. Nødvendigt?

(mere…)
Nu kan du få Rejsekort som app – hvis du er hurtig

De første 2.000 downloads skal sikre problemfri integration og anvendelse af appen. Android hægtet af i første omgang.

(mere…)
Rejsekort-app har lange udsigter

Det er slet ikke sikkert, at Rejsekort-appen kommer i 2024, som det ellers forlyder. Prisen? Ja den er hemmelig.

(mere…)
Nu muligt at tjekke ud af Rejsekortet fra mobilen

En applikation til smartphonen gør det nu muligt, at tjekke ud af det udskældte ”Rejsekortet”, når rejsen er slut.

(mere…)
Rejsekort udlodder 75.000 for app-idé

Kort-nyt: De negative skriverier om Rejsekort-app’en skal væk. Nu udloddes en præmie for bedste app-idé, der kan løse problemet med check-ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram