Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

Telmore Chapter
Fra den 1. juni 2022 kan der kun lyttes til Chapter i 20 timer om måneden, hvis du er kunde hos Telmore (Grafik: MereMobil.dk)

Hvis du er kunde hos Telmore og via abonnementet Telmore Play bruger Chapter, når du lytter til bøger, så er der store ændringer på vej.

Hidtil har Telmore Play-kunderne haft ubegrænset forbrug af Chapter, men fra den 1. juni 2022 indskrænkes dette til 20 timer om måneden.

- ”Chapter har desværre valgt at foretage produktændringer for produktet Chapter One, som er det produkt, vi tilbyder i Telmore Play. Det betyder, at alle Chapter One-kunder fremover har adgang til 20 timers forbrug af lyd- og e-bøger om måneden. Det er vigtigt for os at påpege, at det ikke er Telmore, der har valgt at foretage denne ændring,” fortæller presseafdelingen i Nuuday til MereMobil.dk.

Sure Telmore-kunder

Nogle af de Telmore-kunder som allerede har opdaget, at der er ændringer på vej, er langt fra tilfredse, fremgår de af Telmores Facebook-side.

Telmore påpeger på Facebook, at "ifølge Chapter er det en mindre del af vores Telmore Play-kunder, som vil blive berørt af ændringen".

Telmore skriver videre, at man kan tilkøbe ekstra timer på Chapter, hvis ikke 20 timer er nok.

Underligt Facebook-svar

I et svar fra Chapter, ligeledes på Facebook, fremgår det, at ændringerne kommer fordi Chapters omkostninger ved ubegrænset adgang er blevet ”alt for høje”.

Sammenholdt med at Chapter, ifølge Telmore, siger, at det er ”en mindre del” som bliver berørt, kan det jo virke underligt, at det er nødvendigt at fjerne den ubegrænsede lytning hos Telmore-kunderne.

I september droppede Telmore tjenesterne Bookmate og C More, hvilket også skabte en masse uro hos kunder, som har Telmore Play.

Mere til historien

En af de seneste ændringer i Telmore Play er, at Disney+ er blevet en muligt. Læs mere om dette her.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Få din iPhone på abonnement - lejeordning på vej

RYGTE: Apple på en abonnementsløsning til køb af iPhones og andre hardwareprodukter. Ordningen går ud på, at man lejer / leaser en iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram