Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

Telmore Chapter
Fra den 1. juni 2022 kan der kun lyttes til Chapter i 20 timer om måneden, hvis du er kunde hos Telmore (Grafik: MereMobil.dk)

Hvis du er kunde hos Telmore og via abonnementet Telmore Play bruger Chapter, når du lytter til bøger, så er der store ændringer på vej.

Hidtil har Telmore Play-kunderne haft ubegrænset forbrug af Chapter, men fra den 1. juni 2022 indskrænkes dette til 20 timer om måneden.

- ”Chapter har desværre valgt at foretage produktændringer for produktet Chapter One, som er det produkt, vi tilbyder i Telmore Play. Det betyder, at alle Chapter One-kunder fremover har adgang til 20 timers forbrug af lyd- og e-bøger om måneden. Det er vigtigt for os at påpege, at det ikke er Telmore, der har valgt at foretage denne ændring,” fortæller presseafdelingen i Nuuday til MereMobil.dk.

Sure Telmore-kunder

Nogle af de Telmore-kunder som allerede har opdaget, at der er ændringer på vej, er langt fra tilfredse, fremgår de af Telmores Facebook-side.

Telmore påpeger på Facebook, at "ifølge Chapter er det en mindre del af vores Telmore Play-kunder, som vil blive berørt af ændringen".

Telmore skriver videre, at man kan tilkøbe ekstra timer på Chapter, hvis ikke 20 timer er nok.

Underligt Facebook-svar

I et svar fra Chapter, ligeledes på Facebook, fremgår det, at ændringerne kommer fordi Chapters omkostninger ved ubegrænset adgang er blevet ”alt for høje”.

Sammenholdt med at Chapter, ifølge Telmore, siger, at det er ”en mindre del” som bliver berørt, kan det jo virke underligt, at det er nødvendigt at fjerne den ubegrænsede lytning hos Telmore-kunderne.

I september droppede Telmore tjenesterne Bookmate og C More, hvilket også skabte en masse uro hos kunder, som har Telmore Play.

Mere til historien

En af de seneste ændringer i Telmore Play er, at Disney+ er blevet en muligt. Læs mere om dette her.

Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Nye abonnementer inkluderer populære Apple-tjenester

Teleselskabet 3 tilbyder nu kendte Apple-tjenester sammen med mobilabonnementet.

(mere…)
Teleselskabet 3 teaser for nye og federe abonnementer

Torsdag lancerer teleselskabet 3 nye abonnementer, som ifølge dem selv bliver "endnu federe".

(mere…)
CBB inkluderer Mofibo og Podimo i CBB Mix

Er du til podcasts, e-bøger eller lydbøger? Så kan du nu med CBB Mix også få adgang til Mofibo og/eller Podimo.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram