Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

OnePlus Nord 2T er egentlig ikke en stor nyhed, men det er en god nyhed. Køber du Nord 2T, er jeg sikker på, at du vil blive tilfreds og måske endda have telefonen i LANG tid.

Når jeg siger, at Nord 2T ikke er en ”stor nyhed”, så hænger det sammen med, at telefonen mere eller mindre minder ret meget om OnePlus Nord 2, der kom sidste år.

Har du i dag en Nord 2, skal du ikke opgradere, men derimod vente på OnePlus Nord 3 eller hvad den version nu måtte hedde.

Sådan er ydelsen og kameraet

OnePlus Nord 2T giver dig et godt kamera, der i de fleste situationer vil levere et fint og brugbart billede.

Vi er ikke på niveau med kameraerne i f.eks. Xiaomi 12 Pro eller Samsung Galaxy S22 Ultra, men disse er jo også i en anden prisklasse.

Jeg ville godt turde sætte min tillid til, at Nord 2T kunne levere nogle fornuftige billeder under f.eks. en ferie.

Du skal også vide, at OnePlus Nord 2T ikke har zoomobjektiver. Derfor er alt zoom du foretager, digitalt.

NYT HEADSET – ONEPLUS NORD BUDS: Hvis du vil have en ’fin’ lydkvalitet i et in-ear headset, er OnePlus Nord Buds, værd at tjekke ud. Designkvaliteten og materialevalget er i den lave ende, men det er prisen også. Til prisen synes jeg, at kvaliteten er rimelig. Du køber Nord Buds, hvis du “bare skal have et headset” og ikke går op i lydens små detaljer eller om der er støjreduktion. Prisen er 399 kroner.

Høj ydelse og hurtigopladning

Ydelsen fra MediaTek Dimensity 1300 processoren fejler ikke noget. Den leverer maskinkraften, der skal til og med lidt ekstra på toppen. Det betyder, at du ikke står i situationer, hvor telefonen halter og du tænker ”kom nu i gang”.

Sammenligner jeg med OnePlus Nord 2, er ydelsen stort set den samme.

Opladningen har fået et boost fra 65 til 80 watt – og opladeren medfølger i salgspakken.

Omkring en halv time tager en fuld opladning. Jeg har kunne oplade fra 0-65 procent på et kvarter. Det er ret imponerede.

SÅDAN BLIVER ONEPLUS NORD 2T OPDATERET: OnePlus vil vedligeholde OnePlus Nord 2T med sikkerhedsopdateringer i tre år. Softwaren, Android og OnePlus’ egen brugerflade Oxygen OS, loves vedligeholdt i to år. Sikkerhedsopdateringer bliver udsendt hver anden måned. Det oplyser OnePlus til MereMobil.dk.

Konklusion: Ja! Den er værd at købe

Som techinfluencer kan jeg godt savne mere innovation eller også at OnePlus sprang et år over inden de kom med en ny model i serien. Særligt fordi at der stort set er tale om en genudgivelse af modellen fra sidste år. Nu har den blot fået et nyt cover.

Med det sagt kommer jeg ikke uden om, at OnePlus Nord 2T er (som Nord 2) et rigtigt godt produkt. Prisen er tilmed fornuftig.

Du skal købe 128 GB-modellen. Det er her, at du får mest værdi for pengene.

Der er flere detaljer i min anmeldelse af OnePlus Nord 2T. Den vil jeg anbefale, at du læser. Hør også min podcastepisode om Nord 2T.

Aktuelle priser på OnePlus Nord 2T

Herunder kan du se dagspriserne på OnePlus Nord 2T.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Mere til historien

Blandt teleselskaberne er YouSee de seneste, som ikke forhandler OnePlus Nord 2T, men ellers er den bredt tilgængelig i markedet.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram