Xiaomi er bedst lige nu

VIDEO: Xiaomi 12 Pro er den bedste Android-telefon netop nu. Se testen af den nye topmodel her.

Xiaomi 12 Pro konkurrerer side om side med disse kompetente modstandere:

Alle fire telefoner er baseret på processoren Qualcomm Snapdragon 8 (Gen 1).

Ingen af forårets topmodeller på Android fejler. De er alle gode, men Xiaomi formår at trække fra de andre. Jeg synes der særligt er to parametre, at du skal lægge mærke til.

  1. Opladningingshastigheden
  2. Seks måneders brudgaranti på skærmen

Dernæst er prisen selvfølgelig en vigtig faktor. Xiaomi 12 Pro koster vejledende 7.999 kroner uden abonnement. Det er på niveau med OnePlus 10 Pro, hvis vi ser på modellerne med 256 GB lagerplads. OnePlus har dog en lidt billigere 128 GB-variant.

Godt point-and-shoot kamera

Xiaomi har ikke i talesat kameraet i samme grad som OnePlus, hvilket gør, at Xiaomi formår at overraske.

Dette er bare et supergodt point-and-shoot kamera, men under overfladen gemmer sig en masse ekstrafunktioner og filtre, hvis du er typen, der vil dybere ind i kameradelen.

Ifølge kameratest-sitet DXOMark er kameraet i Xiaomi 12 Pro på niveau med kameraet i Samsung Galaxy S22 Ultra.

LYN-hurtig opladning

Opladningen i Xiaomi 12 Pro er helt vanvittig. Under optimale forhold kan du oplade batteriet helt op på omkring 18 minutter. Min dagligsdagstest viste, at den kan gå fra 5-75 procent på et kvarter.

Trådløs opladning er desuden understøttet. Det skal siges, at den hurtige opladning kun kan ske med den medfølgende 120 watts oplader.

Bedst netop nu

Foråret byder på stærke topmodeller, hvor du ikke skal være bange for at vælge forkert. Derfor er det også på målfoto, at Xiaomi vinder over de andre.

OnePlus 10 Pro er på niveau med Xiaomi på langt de fleste punkter. Motorola ligger lidt under dem begge, men er til gengæld også op mod 2.000 kroner billigere. Går du Samsung-vejen får du den telefon, der softwareopdateres i længst tid.

Xiaomi 12 Pro får topkarakter fra mig. Du kan læse en dybdegående anmeldelse af Xiaomi 12 Pro her.

Mere til historien

Xiaomi 12 Pro kan optage video i op til 8K-opløsning. Ved 4K-opløsning (60 fps) er billedstabilisering understøttet, hvilket i nogle tilfælde kan give et utroligt flot resultat.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram