Ret god lyd i Motorola Edge 30 Pro

VIDEO: Højttalerne i stereo lyder godt, men musikken opleves endnu bedre med et trådløst headset. Kom tæt på Motorola Edge 30 Pro her.

Her fortæller jeg om lyden i Motorola Edge 30 Pro

Hvis du har læst min anmeldelse af Motorola Edge 30 Pro, vil du vide, at jeg er ret glad for telefonen. Bedst af alt er nok at prissætningen for en god telefon med topmodelprocessor, er helt rigtig.

Lyden har været et af de steder, hvor Edge 30 Pro leverede en rigtig god oplevelse.

Selvom lyden fra en mobil aldrig kan måles med rigtige højttalere, så har denne model en styrke i, at lyden direkte fra de indbyggede stereohøjttalere er god nok til, at du kan holde ud at lytte lidt musik, mens du er på badeværelset om morgenen eller en podcast under madlavningen.

Vigtig lydfunktion

I modsætning til Samsung Galaxy S22+, som Motorola Edge 30 Pro er i direkte 1:1 konkurrence med, så lever Moto’en højt på, at den har Qualcomm-processor.

Galaxy S22+ kommer med Exynos 2200-processor, der matcher Qualcomm Snapdragon 8, som denne telefon bruger, på mange punkter. Ét sted er Samsung dog bagud.

Exynos 2200-processoren har nemlig ikke lydfunktionen aptX. Den kryptiske betegnelse betyder, at noget af den lyd der går tabt, når man bruger et trådløst headset, forsøges genskabt.

Mine benchmark-målinger

Antutu3D MarkGB 1/2-coreGB OpenCL
Motorola Edge 30 Pro946.8378.3871.189/3.6196.237
Samsung Galaxy S22 Ultra858.6827.885842/3.6219.143
iPhone 13 Pro803,7849.7291.730 / 4.71014.388

Fantastisk lyd i headsets

Det er ikke salgsgas at tale om aptX-teknologi. Har du et headset med aptX-protokollen, kan du tydeligt høre forskel.

En række headsets fra Jabra har aptxX, som f.eks. Jabra Elite 4 Active. Du finder desuden teknologien i OnePlus Buds Z2. Men også Beosound HX kommer med denne lydfunktion. Du kan læse min test af Beosound HX her.

Resultatet er, at du får fantastisk lyd i understøttede trådløse headsets.

Vil du have en billigere telefon, der også har aptX, så tjek Motorola Moto G200.

SÅDAN OPDATERES MOTOROLA EDGE 30 PRO: Android 12 er installeret fra salgspakken. Derudover kommer der to Android-opdateringer i telefonens levetid. Edge 30 Pro er derfor opdateret til og med Android 14. Sikkerhedslaget opdateres i tre år

Mangler ét stik

Jeg kunne godt have ønsket mig 3,5 mm. jackstik i Motorola Edge 30 Pro såvel som i Samsung Galaxy S22+.

Konklusionen er dog, at det nok går alligevel. Eventuelt må man jo købe sig en USB-C til 3,5 mm. adapter.

Motorola Edge 30 Pro er en telefon, som jeg sagtens kan anbefale dig at købe. I grove træk er den som Samsung Galaxy S22+ - bare billigere.

Den største forskel er nok, at Samsung Galaxy S22-serien har et langt længere opdateringsvindue end Motorola Edge 30 Pro. Men tilgengæld betaler du også en del ekstra for det. Så her skal du også gøre op, hvor længe du har en mobiltelefon før du køber en ny?

Mere til historien

Motorola Edge 30 Pro har mulighed for trådløs opladning. Derudover er 68 watt hurtigopladning understøttet og du får sådan en oplader med i salgspakken.

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram