Jabra Elite 4 Active test | lyder også godt når du træner hårdt

MINI-TEST: Jabra Elite 4 Active tåler både sved, vand og støv og så får du aktiv støjreduktion til en fornuftig pris. Læs detaljer og vores indtryk her.

Jabra Elite 4 Active (Foto: Jabra)
Jabra Elite 4 Active (Foto: Jabra)

Dette års CES-messe blev vanen tro afholdt i januar og flere producenter var klar med nye produkter. Deriblandt den danske headset-producent Jabra.

Jabra præsenterede deres nyeste medlem af Elite-serien med headsettet Jabra Elite 4 Active. 

Det nye headset har en bred målgruppe, da prisen er overkommelig for mange. Headsettet er målrettet dem som løber og træner.

Jabra Elite 4 Active er nemlig IP57-certificeret, hvilket betyder det er beskyttet mod vand- og sved.

Har HearThrough og monotilstand

Headsettet har også aktiv støjreduktion, som eliminerer forstyrrelser fra omverdenen. Løber man i byen og har brug for at være mere opmærksom på omgivelserne, så kan man glæde sig over HearThrough, hvor lyden fra omgivelserne slipper igennem til øret.

Headsettet har fire mikrofoner, men egner sig stadig ikke til telefonsamtaler i støjende omgivelser.

Hver enkelt earbud kan benyttes med mono-tilstand.

Headsettet kommer i farverne navy, sort og lys mint.

Det holder til (op. til) syc timers konstant musikafspilning, samt kan lades med op til 28 timers brug med etuiet. Det understøtter også hurtigopladning men ikke trådløs opladning.

Jabra Elite Active 4 koster 999 kroner vejledende.

SAMMENLIGNING: De 3 billigeste headsets med god lyd

Vurdering: Sådan er Jabra Elite 4 Active

Jabra Elite 4 Active lyder virkelig godt.

Det understøtter Qualcomm aptX-teknologien, hvor nogle af de lyddata som går tabt i Bluetooth-forbindelsen forsøges genskabt. Jeg har lyttet med både Motorola Moto G200, der har aptX og iPhone 13 Pro Max, der ikke har aptX. Lydforskelligen er mærkbar.

Jabra Elite 4 Active passer godt i mine ører, men på plastikkvaliteten kan du godt mærke, at der er sparet lidt på finishen.

Elite 4 Active er stort set det samme headset som Jabra Elite 3. Den største forskel er, at Elite 4 Active er modstandsdygtig overfor sved. Elite 3 er kun støv- og vandafvisende mens Elite 4 Active er vandtæt, støv- og svedtæt.

Du får aktiv støjreduktion på Jabra Elite 4 Active, hvilket du må undvære på Jabra Elite 3.

Min vurdering er, at Jabra Elite 4 Active er et fint køb til 999 kroner, hvis aktiv støjreduktion og vand-, støv-, og svedtæt er vigtigt for dig. Ellers skal du købe Jabra Elite 3, der lige nu kan købes ned til 649 kroner. Jabra Elite 3 fik i øvrigt min "Anbefaler"-udmærkelse.

Læs anmeldelsen af Jabra Elite 3 her.

Jabra Elite 4 får 5 ud af 6 stjerner.

(Anmeldelse: John G. Pedersen)

Galleri: Jabra Elite 4 Active

Mere til historien

De små in-ear headsets er ikke ret gode til samtaler, hvis der er støj fra omgivelserne. Hør (og se) denne video og oplev forskellen.

Jabra Elite 4 Active
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
iPad Pro 2022 test | rykker for vildt

TEST: Den vildeste iPad, du kan købe, er iPad Pro. 2022-modellen rykker, men nyhederne er begrænsede.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram