De 3 bedste billige headsets med god lyd

TEST: Et godt in-ear headset til musik og podcasts behøver ikke koste kassen. Her er 3 billige headsets, hvor ét trækker fra de andre. Læs før du køber.

Billige headsets
OnePlus, Jabra og Huawei har alle billige headsets. Læs her mine bedømmelser og se vinderen (Foto: MereMobil.dk)

AirPods fra Apple, Jabras Elite-serie eller Samsung Galaxy Buds. Tre eksempler på en in-ear headsets i kategorien ’True Wireless’, der alle lyder rigtigt godt, når musikken eller podcasts skal med på farten.

Tidligere kostede de gode headsets ret mange penge, men efterhånden er der kommet billigere alternativer – også fra mærkevareproducenterne.

Jeg har lyttet til en række forskellige headsets, som du herunder kan læse mine oplevelser med.

Jabra Elite 3 – cirka 650 kroner

Jabra Elite 3
Jabra Elite 3 har ikke ANC eller trådløs opladning (Foto: MereMobil.dk)

Jabra Elite 3 lyder overdreven godt, når prisen på 650 kroner tages i betragtning.

Der er en lækker og tydelig gengivelse af de høje toner såvel som mellemtonen. Bassen kan, via equalizeren, pumpes så hårdt op, at der mistes noget i mellemtonen, men generelt du får lyd med ekstra farvelade.

Plastikkvaliteten er dårligere end Jabras normale standard.

Opladningen sker i æsken, der ikke har trådløs opladning.

Mine ører passer langt fra alle headsets lige godt, men Jabra Elite 3 gled ubesværet i ørene og de sidder langt bedre end både Elite 75t og Elite 85t. Kæmpe plus på den konto i min bog.

Desværre får du ikke aktiv støjreduktion (ANC), men må nøjes med den udelukkelse af støj, at headsettet giver, når det sidder i ørene.

Efter min bedste overbevisning får du lige så god lyd, når du hører musik, som i de dyrere modeller.

LÆS TESTEN: Jabra Elite 3 (august 2021)

OnePlus Buds Z2 – cirka 850 kroner

OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2 lyder okay, men du bliver ikke overrasket, når musikken startes (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har sendt Buds Z2 på markedet, der udmærker sig ved at have aktiv støjreduktion (ANC), hvilket er bemærkelsesværdigt i denne priskategori.

Som på Jabra Elite 3 er plastikkvaliteten så-som-så.

Den rå lyd uden equalizer er kedelig, skarp og med for meget diskant og mellemtone. Her er Jabra Elite 3 meget mere overbevisende.

Når du aktiverer equalizeren og justerer lidt på Jabra Elite 3, så taber den kinesiske virksomhed til den danske.

OnePlus Buds Z2 lyder isoleret set okay, men du vil ikke tænke ”hold da op her skete da virkelig noget”. Du skal være klar på at tweake lyden lidt, men kan du det, når lyden et fornuftigt niveau.

LÆS OMTALEN: OnePlus Buds Z2 (december 2021)

Huawei FreeBuds 4i – cirka 500 kroner

På mange måder minder Huawei FreeBuds 4i om OnePlus Buds Z2. Her får du nemlig også aktiv støjreduktion (ANC).

Du vil opleve at musikken lyder fint, til prisen. Uden lydjustering er bassen til den flade side og diskanten er skarp, men med et par justeringer kan du trylle buldrende bas frem og en mere harmonisk top.

Da FreeBuds 4i kom på markedet sidste forår, var prisen 749 kroner. Prisfaldet til cirka 500 kroner gør dog Huawei FreeBuds 4i endnu mere interessante.

Headsettet har tidligere, ligesom Jabra Elite 3, fået mit ”Anbefaler”-mærke. Det holder jeg stadig fast i.

LÆS TESTEN: Huawei FreeBuds 4i (april 2021)

LYDEN VED SAMTALER: For alle in-headsets på markedet gælder, at de ikke er optimale til telefonsamtaler, hvis ikke omgivelserne er nogenlunde støjfrie. Der skal næsten ingen støj eller larm fra omgivelserne til, inden det bliver nærmest umuligt for den du taler med at høre hvad der bliver sagt. Hør min stresstest af AirPods her, hvis du vil overbevises.

Konklusion: Dette headset skal du købe, hvis prisen er vigtig

Jabra Elite 3 bedst i test
Jabra Elite 3 vinder testen i kategorien med de billigste in-ear headsets (Foto: MereMobil.dk)

Lyden i headsets er altid en meget subjektiv oplevelse; få er enige om, hvad god lyd er.

Med det forbehold er Jabra Elite 3 testvinder blandt de seneste, billigste, headsets jeg har lyttet til.

Jabra formår at levere den mest komplette ”ud af æsken”-oplevelse, når det handler om musik- og podcastlytning. Ganske simpelt er lydkvaliteten bedst.

Jabra Elite 3 har ikke aktiv støjreduktion, men sidder så tæt i ørene, at det i mange situationer vil være et fint kompromis, hvis det er lyden du fokuserer på.

OnePlus og Huawei er fine mellemklasseprodukter, men Jabra er bare bedre. Samtidigt er prisen rigtig skarp.

Mere til historien

Vil du betale lidt mere for et headset, og har du en Samsung-telefon, er Samsung Galaxy Buds Pro virkelig fede. Læs min test af Galaxy Buds Pro her.

Jabra Elite 3 (bedst i test)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram