Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

Samsung Galaxy Z Fold3
Samsung Galaxy Z Fold3 får i andet halvår af 2022 måske en efterfølger, hvilket der også har været lidt rygter ude om. Og nu har Samsung har i hvert fald bekræftet, at de kommer med flere foldbare smartphones. (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har bekræftet, at de kommer med nye foldbare smartphones senere i år. Det er ikke fordi det er den største overraskelse, men nu er det altså officielt bekræftet. Dette skete i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet.

Salget af foldbare Samsung-telefoner er steget voldsomt

Sidste års modeller Galaxy Z Flip 3 og Galaxy Z Fold 3 har været ganske succesfulde på verdensplan. Senest har en særlig Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3

Samsung har også udtalt, at de forsøger at sikre de kan levere så det passer med efterspørgslen.

De nye foldbare smartphones vil blive annonceret i andet halvår 2022.

Kim Sung-koo, vicepræsident i Samsung mobilforretning, tilføjede også, at Samsung vil sætte endnu mere fokus på deres foldbare.

Det er uvist om, der vil komme efterfølgere til Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 eller de vil få helt nye produktnavne.

Der har tidligere været rygter om, at den kommende generation af Galaxy Z Fold ville komme med nye redesignede hængsler. Disse rygter og spekulationer har Samsung dog ikke kommenteret på.

Ny analyse: Markedet for foldbare telefoner får fart på

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt omkring Samsungs kommde foldbare smartphones.

Se anmeldelsen af Galaxy Z Fold3

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Til trods for at særligt Samsung har fokus på de foldbare smartphones, så er det et område, hvor Apple på ingen måde er tilstede. Det er fortsat uvist om Apple vil lancere en foldbare iPhone på et tidspunkt.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram