Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

Samsung Galaxy Fold3
Samsung Galaxy Fold3 får måske en efterfølger inden længe, hvor der opgraderes på kamera og hængsler (Foto: MereMobil.dk)

Det er lidt mere end et halvt år siden, at Samsung lancerede Galaxy Z Fold 3, men nu florerer rygterne godt og grundigt om efterfølgeren, der ventes at få navnet Galaxy Z Fold 4.

Samsungs foldbare smartphones understøtter S Pen, men nu er der andre og måske mere interessante forbedringer på vej. Det forlyder nemlig, at den nye generation kommer med redesignede hængsler.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Ifølge @TheGalox_ så skulle Samsung have udviklet en ny og enkelt hængselsmekaniske, der medfører at telefonen bliver lettere og mere holdbar. Og et lille håb om skærmen så ikke ”folder”   så meget på midten.

Dernæst skulle kameraet også være opgraderet. Det lyder på rygtebørsen, at Samsung Galaxy Z Fold 4 i hvert fald får et af kameraerne fra Galaxy S22-serien.

Samsung har ikke selv kommenteret på rygterne.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Vi på MereMobil.dk er spændt på den næste generation af de foldbare telefoner, da der ingen tvivl er om, at de på nogle punkter har nogle klare fordele. Men der er også stadigvæk mange “børnesygdomme”.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram