Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

Samsung Galaxy Fold3
Samsung Galaxy Fold3 får måske en efterfølger inden længe, hvor der opgraderes på kamera og hængsler (Foto: MereMobil.dk)

Det er lidt mere end et halvt år siden, at Samsung lancerede Galaxy Z Fold 3, men nu florerer rygterne godt og grundigt om efterfølgeren, der ventes at få navnet Galaxy Z Fold 4.

Samsungs foldbare smartphones understøtter S Pen, men nu er der andre og måske mere interessante forbedringer på vej. Det forlyder nemlig, at den nye generation kommer med redesignede hængsler.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Ifølge @TheGalox_ så skulle Samsung have udviklet en ny og enkelt hængselsmekaniske, der medfører at telefonen bliver lettere og mere holdbar. Og et lille håb om skærmen så ikke ”folder”   så meget på midten.

Dernæst skulle kameraet også være opgraderet. Det lyder på rygtebørsen, at Samsung Galaxy Z Fold 4 i hvert fald får et af kameraerne fra Galaxy S22-serien.

Samsung har ikke selv kommenteret på rygterne.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Vi på MereMobil.dk er spændt på den næste generation af de foldbare telefoner, da der ingen tvivl er om, at de på nogle punkter har nogle klare fordele. Men der er også stadigvæk mange "børnesygdomme".

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram