Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

OnePlus Nord
OnePlus har sendt den første offentlige beta af Android 12 ud til OnePlus Nord (Foto: MereMobil.dk)

Efter at have opdateret OnePlus 8 og 9 til Android 12, vender OnePlus nu opmærksomheden mod deres budget modeller. De har i den forbindelse sendt den første offentlige beta af deres Android 12 baserede Oxygen OS 12 ud til OnePlus Nord, skriver Android Authority.

Den nye opdatering kommer til at indeholde alle de nye standard funktioner fra Android 12, som for eksempel de nye privatlivsindstillinger, opdaterede widgets, indikatorer for at kamera og mikrofon er i brug, med mere.

Oven i hatten får man også OnePlus’ egne forbedringer, der indbefatter bedre batterioptimering og nyt design på appikoner. Dark Mode får også en overhaling og kan nu justeres i tre niveauer, for en bedre brugeroplevelse.

Der kommer også WorkLife profiler, der skal hjælpe med at adskille arbejdstid og privatliv, blandt andet ved at blokere appnotifikationer der kan forstyrre under arbejdet. Profilerne kan styres manuelt eller automatisk, baseret på lokationer, tidspunkter og hvilket Wi-Fi du er tilsluttet.

Ansigtsgenkendelsen bliver forbedret for bedre at kunne identificere detaljer og hudfarve på forskellige ansigter. Og til gamerne er der HyperBoost der skal sørge bedre framerate stabilisering.  

Kommer med en del fejl

Da der er tale om en beta, er der naturligvis fejl. Blandt andet kan den nederste venstre knap på tastaturet forsvinde, du vil ikke kunne browse, slette eller downloade billeder der ligger i skyen. Og skærmen kan flimre, når du vil se de billeder du lige har taget.

Det kan altså godt betale sig lige at vente lidt med at hente betaen, hvis du bruger din telefon på daglig basis.

Er du alligevel eventyrlysten og ikke kan vente på den færdige opdatering, kan betaen hentes her.

Bliver muligvis sidste store opdatering til OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord blev lanceret med Android 10 og følger OnePlus deres politik med to års opdateringer, bliver Android 12 sidste store opdatering den vil modtage.

Man kan selvfølgelig håbe at OnePlus ændrer deres opdateringspolitik, som vi har set Samsung gøre det.

Mere til historien

OnePlus startede ud i 2014 med mantraet ”Never Settle”. Telefonen OnePlus One og tilbuddet om high-end telefoner til en lavere pris end konkurrenterne. Den lave pris er sidenhen gået fløjten. Det er dog stadig rigtig gode telefoner. Det er nyeste skud på stammen, OnePlus 10 Pro, et godt eksempel på.   

Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Første beta af iOS 16.1 til iPhone har et par nyheder

Apple var klar med iOS 16 i mandags, men allerede nu er den første beta af iOS 16.1 klar.

(mere…)
iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
iOS 16 er nu klar til download – se nyhederne

Apple har netop frigivet den store softwareopdatering til iPhone og Apple Watch. Du kan downloade iOS 16 og watchOS 9 nu. Se nyhederne her.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16 og watchOS 9 den 12. september

Apple er klar med dette års store softwareopdateringer til iPhone og Apple Watch på mandag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram