Lækkede oplysninger om ny Motorola-model

For kort tid siden har vi haft Motorola Edge 30 Pro under luppen. Nu tyder det på, at en ”lillebror” er på vej. Her er seneste rygter om Motorola Edge 30.

Motorola Edge 30 Pro
Motorola Edge 30 Pro i farven Stardust White får måske en "lillebror" inden længe. Rygterne svirrer om en Motorola Edge 30. (Foto: Motorola / MereMobil.dk)

Vi har fornylig anmeldt den nye Motorola Edge 30 Pro, hvor du får den nyeste Snapdragon 8 Gen 1 processor. Der er tale om en reel topmodel.

ANMELDELSE: Motorola Edge 30 Pro | Fed mobil med få problemer

Det tyder altså på, at Motorola er på vej med endnu en ny model i Edge 30-serien. Denne gang florerer der rygter om en Motorola Edge 30. Denne er spottet på Geekbench.

Motorola Edge 30 har modelnummer XT2203-1. Det skriver GSMArena.

Edge 30 på Geekbench

Motorola Edge 30 spottet i Geekbench (Kilde: GSMArena.com)
Motorola Edge 30 spottet i Geekbench (Kilde: GSMArena.com)

Snapdragon 778G+ processor

Det tyder på Motorola Edge 30 vil komme med en Snapdragon 778G+ processor fra Qualcomm, der er en opgraderet processor i forhold til Snapdragon 778G, som var indeni Edge 20.

Indmaden (udover processoren) tyder på 8 GB RAM. Om der kommer flere hukommelses-konfigurationer er uvist.

Telefonen kommer med Android 12 fra salgsæsken, samt understøtter Motorolas ”Ready For”, der betyder den kan benyttes lidt som computer, hvis den tilsluttes en ekstern skærm.

VIDEO: Motorola Edge 30 Pro har ret god lyd

Oplysningerne er fortsat sparsomme omkring den kommende Motorola-model. MereMobil.dk holder dig opdateret – særligt hvis det er en model, som er tiltænkt det danske marked.

Motorola Edge 30 Pro lyder godt

Mere til historien

Motorola Edge 30 Pro er kendt under navnene Edge X30 og Edge Plus 2022 på henholdsvis det kinesiske og amerikanske marked.

Læs også:
Ny prisbillig smartphone – mød Motorola G22

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram