Ny prisbillig smartphone – mød Motorola G22

Motorola har lanceret en billig smartphone til under 1.500 kroner. Du får 50 megapixels kamera, Android 12 og batteri på 5.000 mAh. Læs mere om Motorola G22 her.

Motorola G22 (Foto: Motorola)

Motorola har i dag annonceret en ny smartphone, som lyder navnet Motorola G22. Den har en vejledende pris på 1.399 kroner uden abonnement, men trods den lave pris får du stadigvæk 50 megapixels kamera, Android 12 og et batteri på 5.000 mAh, som understøtter 15 watts opladning. 

Allerede inden dagens annoncering har der været billeder ude af Motorola G22, der også på nogle markeder sælges som Lenovo K15+, men også omtales som Motorola Moto G22.

Motorola Moto G22 lækket på flere billeder

90 Hz skærmteknologi fordelt på 6,5 tommer

Skærmen er på 6,5 tommer og har 90 Hz opdateringshastighed. Den har en opløsning på 1600 x 720 pixels (268 PPI) og så har den 20:9 format. 

Processoren er en MediaTek Helio G37. Derudover kommer Motorola G22 med 4 GB RAM, 64 GB intern lagerplads og så har den fingeraftryksæser på siden i powerknappen.

Kameraet har en 50 megapixels hovedsensor, som gør brug af Quad Pixel-teknologien, og så har mobilen 8 megapixels ultravidvinkelsensor med 118 grader, der giver brugerne muligheden for at ”klemme” 4x så meget ind i billedet.

Der er også en dedikeret dybdesensor, som gør det muligt at tage portrætbilleder. Makrosensoren er på 2 megapixels. 

Frontkameraet har 16 megapxiels opløsning.

Klar til Android 13

Telefonen vil modtage én stor Android-opdatering samt sikkerhedsopdateringer i tre år. Dermed vil Motorola G22 blive opdateret til og med Android 14.

LÆS OGSÅ: Her er Motorola Edge 30 Pro med Snapdragon 8

LAVPRIS-NOKIA: Der er netop præsenteret en anden lavpris-telefon; Nokia C21 Plus med 2 GB RAM og 32 GB lagerplads. Der kommer også en Nokia C2 2nd Edition til 899 kroner. Du kan læse mere om de nye lavpris-Nokia telefoner her.

Galleri: Motorola G22

Specifikationer: Motorola G22

  • Skærm: 6,5 tommer Max Vision HD+ (1600 x 720 pixels), 268ppi, 20:9 format, LCD, 90 Hz opdateringshastighed
  • Styresystem: Android 12
  • Processor: MediaTek Helio G37
  • RAM: 4 GB
  • Hukommelse: 64 GB intern hukommelse
  • Kamera: 50 megapixels hovedsensor (Quad Pixel teknologi), 8 megapixels ultravidvinkel, 2 megapixels dybdesensor, 2 megapixels makrosensor
  • Frontkamera: 16 megapixels
  • Andet: 3,5 mm jackstik, USB-C, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, A-GPS, GLONASS, Galileo, Fingeraftrykslæser
  • Batteri: 5.000 mAh (15 watt opladning)

Pris og tilgængelighed

Motorola G22 kommer i de tre farver Iceberg Blue, Cosmic Black og Pearl White. G22 vil blive forhandlet hos alle operatører og andre store forhandlere. 

Du kan købe Motorola G22 fra den 28. marts 2022. Den vejledende pris er 1.399 kroner uden abonnement fra salgsstart. 

Mere til historien

I slutningen af sidste år kom det frem, at Motorola også arbejdede på en ny generation af den foldbare Razr. Det er fortsat uvist, hvornår den eventuelt er klar til lancering.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram