Motorola Moto G22 lækket på flere billeder

En ny smartphone fra Motorola er på vej. Nye billeder er lækket af den. Det ventes, at den hedder Motorola Moto G22.

Motorola Moto G22 er afsløret i flere farvevarianter af 91mobiles (Kilde: 91mobiles)
Motorola Moto G22 er afsløret i flere farvevarianter af 91mobiles (Kilde: 91mobiles)

Der florerer rygter om en ny kommende Motorola smartphone, som ventes at få navnet Moto G22. Den går under kodenavnet Hawaii+ og nu har Twitter-brugeren @EvLeaks delt endnu flere detaljer. Det skriver GSMArena.

At dømme ud fra fronten på telefonen, så ligner det mobilen kommer med en 6,5 tommer LCD-skærm med en opløsning på 1600 x 720 pixels, samt har 90 Hz opdateringshastighed.

ANMELDELSE: Motorola Moto G200 | god telefon med begrænsninger

På bagsiden ses et quad-kamera der, ifølge rygterne, består af en 50 megapixels hovedsensor, en 8 megapxiels ultravidvinkelsensor og to 2 megapixels-moduler til makro og dybde billeder. 

Moto G22 kommer angiveligt med en endnu ikke annonceret MediaTek G37-processor. Den vil formentlig komme med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Om der kommer andre hukommelsesvarianter også, er uvist.

Hedder Lenovo K15+ andre steder

Motorola er, som mange ved, ejet af Lenovo og det vil måske også blive synligt på blandt andet Motorola Moto G22. Det forlyder i hvert fald, at den formentlig vil blive solgt som Lenovo K15+ på nogle markeder. I Danmark vil det dog være Motorola-brandet, der benyttes, hvis den lanceres herhjemme.

Batteriet vil have en kapacitet på 5.000 mAh og så har den 3.5 mm jackstik, samt fingeraftrykslæser på siden af telefonen ”indbygget” i power-knappen. 

Motorola arbejder på en ny foldbar Razr

Pris og tilgængelighed er der i skrivende stund ingen oplysninger om. Det er derfor også uvist, om det er en model, som bliver tilgængelig på vores marked.

Mere til historien

Torsdag den 24. februar 2022 er dagen, hvor Motorola er klar med lanceringen af en ny topmodel. Det er nemlig den dag, at det ventes de præsentere Motorola Edge 30 Pro. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret på dette.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram