Motorola Edge 30 Pro kommer snart

BEKRÆFTET: Motorola bekræfter nu datoen for deres næste store telefonlancering.

Motorola Edge 30 Pro teaser
Sådan teaser Motorola for den kommende Motorola Edge 30 Pro (Foto: Motorola)

Torsdag den 24. februar 2022 kommer Motorolas næste Edge-telefon. Det bekræfter Motorola på de sociale meder.

Under hashtag #findyouredge vises konturerne af en telefon, som dog endnu ikke er navngivet. På MereMobil.dk har vi tidligere kunne skrive, at telefonen hedder Motorola Edge 30 Pro.

Ifølge rygterne er Motorola Edge 30 Pro baseret på Motorola Edge X30, der har været til salg på det kinesiske marked siden den 15. december 2021.

Kommer med Qualcomm-topprocessor

Hvis ikke Motorola ændrer telefonens hardware, så kommer "den vestlige udgave” med Qualcomms topprocessor for 2022 kaldet Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) i lighed med OnePlus 10 Pro.

Skærmen bliver en 144 Hz OLED-type på 6,7 tommer.

Motorola kommer nok til at gøre en del ud af kameraet, der er bygget op af to 50 megapixels sensorer og en 2 megapixels dybdesensor.

Eget brugerinterface oven på Android?

Motorola Edge 30 Pro vil, ifølge rygterne, have stereohøjttalere, Wi-Fi forbindelse med Wi-Fi 6e og en fingeraftrykssensor monteret på højre side.

Edge 30 Pro kører på Android 12 ved lanceringen. Derudover nævnes også brugerinterfacet MYUI 3.0. Om det betyder, at Motorola nu går væk fra den nogenlunde rene Android til at lave deres eget brugerinterface, vides ikke på nuværende tidspunkt, men det holder vi selvfølgelig øje med.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Ifølge GSMArena scorede Motorola Edge X30 hele 1.061.361 point i en benchmarktest på Antutu.

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Motorola Razr 2022 test | Klaptelefonen er tilbage

TEST: Motorola har viderudviklet klaptelefon-formatet med en foldbar skærm - næsten uden fold. Læs Motorola Razr testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram