Næste Call of Duty spil udsat til 2023

Efter næsten 20 år med årlige udgivelser, vælger Activision Blizzard at udskyde dette års spil grundet at sidste udgivelse ikke levede op til forventningerne.

Call of Duty Vanguard
På grund af blandt andet skuffende salgstal er dette års Call of Duty spil udsat til 2023. (Foto: Activision)

Siden 2005 er Call of Duty serien vendt tilbage med et nyt spil årligt, men i år bliver en undtagelse. Efter sidste års skuffende udgivelse, har ledende personer i Activision udtrykt bekymring for om de årlige udgivelser måske er forhastede, fortæller anonyme kilder til Bloomberg.

Det overvejes også om de lave salgstal kan skyldes udgivelsen af det gratis Call of Duty: Warzone fra 2020, der stadig trækker mange spillere til sig.

Sony har afsløret designet på det nye VR headset

Udskydelsen er ifølge kilderne ikke relateret til Microsofts forestående opkøb af Activision Blizzard for 69 milliarder dollars.

Der arbejdes stadig videre

Der vil i stedet blive arbejdet på andre spiltitler der skal udfylde hullet, indtil næste år. Imens vil det Call of Duty spil der skulle udgives i år, løbende få mere indhold. Et nyt gratis online spil vil også blive en realitet næste år, lyder det fra kilderne.

I en mail fra en talsperson hos Activision skrives der: - ”Vi har en række spændende premium og gratis Call of Duty-oplevelser på tegnebrættet i år, næste år og frem. Vi ser frem til at dele flere detaljer, når tiden er inde til det”.

Bekymrende spil er tilgængelige på Roblox

Udskydelsen af det populære skydespil, der siden første udgivelse, hver år har toppet salgslisterne og i alt er solgt i 400 millioner eksemplarer, er ikke bare et hårdt slag for fans af serien. Activisions aktie blev også ramt af den kedelige nyhed og er faldet med 1,4%.

Det er altså en skuffende nyhed for fans af skydespil og især Call of Duty serien, men forhåbentlig også en god nyhed at vi kan se frem til et endnu bedre spil i 2023.

Mere til historien

Tilbage i januar blev Activision opkøbt af Microsoft for intet mindre end 68,7 milliarder dollars eller cirka 450 milliarder i danske kroner.

Counter-Strike 2 er klar til download
(mere…)
iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

(mere…)
Roblox kommer til PlayStation

I oktober kommer den populære spilplatform, Roblox, til PlayStation.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
PlayStation 5 Slim er dukket op i video

En video af det, som angiveligt skulle være den kommende PlayStation 5 Slim, er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram