Sony har afsløret designet på det nye VR headset

Sony satser fortsat på VR gaming og har nu afsløret designet på deres kommende PS VR2 headset, der designmæssigt matcher PlayStation 5.

Sony har afsløret designet på deres kommende PS VR2 headset (Foto: PlayStation)

Sony lader os nu endelig få et kig på det nye PS VR2 headset samt lidt sparsom information om specifikationerne, på deres PlayStation Blog.

Det nye headset kommer i hvid og med rundere former, der matcher Playstation 5. Sony fortæller, at de er gået efter et design, der både kan gøre sig som en pæn del af dagligstuen, mens det stadig er et super redskab til gaming.

Det gør Sony blandt andet ved at sænke vægten, give bedre justeringsmuligheder og inkorporere ventilation. Og ventilationen er noget af det Sony er meget stolte af. Den skal ikke bare gøre det mere behageligt at spille over længere perioder, men også sørge for at der ikke opstår kondens på skærmene.

Controllerne har fået en tiltrængt overhalig

Controllerne, der lyder navnet Sense controller, har også fået en ordentlig overhaling. De er naturligvis hvide som headsettet og kommer i en helt ny udformning, der får de tidligere Move controllere til at se håbløst gammeldags ud.

De kommer til at nyde godt af den haptiske feedback og knapper med adaptiv modstand, som vi kender fra DualSense controllerne til PlayStation 5.

Sony har forbedret komforten med blandt andet laver vægt, bedre justeringsmuligheder og ventilation (Foto: PlayStation)

Hvad angår teknologien i selve headsettet er der desværre ikke meget information at komme efter. Vi får kun at vide at der vil være mulighed for at se spil i 4K HDR, at der vil være bedre tracking via et nyt kamera og at der vil være en form for feedback i headsettet.

Der bliver ikke meldt nogen priser eller lanceringsdatoer ud på nuværende tidspunkt, men Sony fortæller at der allerede arbejdes på nye spil til PS VR2, med blandt andet Horizon Call of the Mountain.

SE OGSÅ: Se det store udvalg af gamingudstyr hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Mens vi venter på det nye PS VR2 headset, er der stadig mange der venter på at få fingrene i en PlayStation 5. Blandt andet coronakrisen, samt forsyningsproblemer har gjort PlayStation 5 til et sjældent syn på butikshylderne.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram