Qualcomms Snapdragon-processor skal have nyt navn

Snapdragon 898 bliver måske ikke navnet på den næste topmodel fra Qualcomm. Angiveligt er et nyt navn på vej.

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm Snapdragon ændrer måske navngivningen i forbindelse med annonceringen af deres næste "flagskibs-processor". Den ventes, at blive præsenteret ultimo november 2021.

Der har været mange rygter om den kommende flagskibsprocessor fra Qualcomm. Ens for mange af rygterne har været, at navnet ville blive Snapdragon 898.

Chipmangel rammer alt fra smart-lyspærer til biler

Det ser ikke ud til at holde stik trods de ellers hårdnakkede rygter. I hvert fald ikke hvis de nyeste rygter holder stik.

Det forlyder nemlig, at Qualcomm ændrer på navngivningen af deres processor. I stedet for Snapdragon 898 så skulle den kommende topmodel få navnet ”Snapdragon 8 Gen. 1”.

Tidligere har rygterne ellers gået på, at Qualcomm ville introducere Snapdragon 900-serien i 2022, men det er altså uvist om vi overhovedet får en 900-serie. Rygterne stammer fra Digital Chat Station, der mener Snapdragon 8 Gen 1 bliver det officielle navn på den næste procesosr fra Qualcomm.

Vi har tidligere skrevet, at Motorola og Xiaomi måske ville blive nogle af de første til at annoncere en smartphone med Snapdragon 898. Det vil, hvis rygterne holde stik, måske i stedet være med Snapdragon 8 Gen 1.

Moto Edge X er måske Motorolas næste flagskib

Uanset hvad, så bliver det spændende at se, når Qualcomm inden længe ventes at præsentere processoren, som vil være at finde i næste års Android-topmodeller. Det ventes, at de vil annoncerer deres næste flagskibsprocessor 30. november 2021.

Qualcomm præsenterer Snapdragon 898 snart

Mere til historien

Qualcomm er ikke bleg for også at rose konkurrenterne, hvilket blandt andet skete, da Apple offentliggjorde deres M1-chip. Qualcomm mener dog også, at de godt kan overgå den.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram