Qualcomms Snapdragon-processor skal have nyt navn

0

Snapdragon 898 bliver måske ikke navnet på den næste topmodel fra Qualcomm. Angiveligt er et nyt navn på vej.

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm Snapdragon ændrer måske navngivningen i forbindelse med annonceringen af deres næste “flagskibs-processor”. Den ventes, at blive præsenteret ultimo november 2021.

Der har været mange rygter om den kommende flagskibsprocessor fra Qualcomm. Ens for mange af rygterne har været, at navnet ville blive Snapdragon 898.

Chipmangel rammer alt fra smart-lyspærer til biler

Det ser ikke ud til at holde stik trods de ellers hårdnakkede rygter. I hvert fald ikke hvis de nyeste rygter holder stik.

Det forlyder nemlig, at Qualcomm ændrer på navngivningen af deres processor. I stedet for Snapdragon 898 så skulle den kommende topmodel få navnet ”Snapdragon 8 Gen. 1”.

Tidligere har rygterne ellers gået på, at Qualcomm ville introducere Snapdragon 900-serien i 2022, men det er altså uvist om vi overhovedet får en 900-serie. Rygterne stammer fra Digital Chat Station, der mener Snapdragon 8 Gen 1 bliver det officielle navn på den næste procesosr fra Qualcomm.

Vi har tidligere skrevet, at Motorola og Xiaomi måske ville blive nogle af de første til at annoncere en smartphone med Snapdragon 898. Det vil, hvis rygterne holde stik, måske i stedet være med Snapdragon 8 Gen 1.

Moto Edge X er måske Motorolas næste flagskib

Uanset hvad, så bliver det spændende at se, når Qualcomm inden længe ventes at præsentere processoren, som vil være at finde i næste års Android-topmodeller. Det ventes, at de vil annoncerer deres næste flagskibsprocessor 30. november 2021.

Qualcomm præsenterer Snapdragon 898 snart

Mere til historien

Qualcomm er ikke bleg for også at rose konkurrenterne, hvilket blandt andet skete, da Apple offentliggjorde deres M1-chip. Qualcomm mener dog også, at de godt kan overgå den.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer