Qualcomms Snapdragon-processor skal have nyt navn

Snapdragon 898 bliver måske ikke navnet på den næste topmodel fra Qualcomm. Angiveligt er et nyt navn på vej.

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm Snapdragon ændrer måske navngivningen i forbindelse med annonceringen af deres næste "flagskibs-processor". Den ventes, at blive præsenteret ultimo november 2021.

Der har været mange rygter om den kommende flagskibsprocessor fra Qualcomm. Ens for mange af rygterne har været, at navnet ville blive Snapdragon 898.

Chipmangel rammer alt fra smart-lyspærer til biler

Det ser ikke ud til at holde stik trods de ellers hårdnakkede rygter. I hvert fald ikke hvis de nyeste rygter holder stik.

Det forlyder nemlig, at Qualcomm ændrer på navngivningen af deres processor. I stedet for Snapdragon 898 så skulle den kommende topmodel få navnet ”Snapdragon 8 Gen. 1”.

Tidligere har rygterne ellers gået på, at Qualcomm ville introducere Snapdragon 900-serien i 2022, men det er altså uvist om vi overhovedet får en 900-serie. Rygterne stammer fra Digital Chat Station, der mener Snapdragon 8 Gen 1 bliver det officielle navn på den næste procesosr fra Qualcomm.

Vi har tidligere skrevet, at Motorola og Xiaomi måske ville blive nogle af de første til at annoncere en smartphone med Snapdragon 898. Det vil, hvis rygterne holde stik, måske i stedet være med Snapdragon 8 Gen 1.

Moto Edge X er måske Motorolas næste flagskib

Uanset hvad, så bliver det spændende at se, når Qualcomm inden længe ventes at præsentere processoren, som vil være at finde i næste års Android-topmodeller. Det ventes, at de vil annoncerer deres næste flagskibsprocessor 30. november 2021.

Qualcomm præsenterer Snapdragon 898 snart

Mere til historien

Qualcomm er ikke bleg for også at rose konkurrenterne, hvilket blandt andet skete, da Apple offentliggjorde deres M1-chip. Qualcomm mener dog også, at de godt kan overgå den.

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram