Moto Edge X er måske Motorolas næste flagskib

1

Rygterne svirrer om, at et nyt flagskib fra Motorola er på vej. Telefonen rygtes at komme med Snapdragon 898 processoren og få navnet Moto Edge X.

Teaser for den kommende Moto Edge X (Kilde: Weibo)
Teaser for den kommende Moto Edge X (Kilde: Weibo)

Motorola rygtes at komme med en smartphone inden årets udgang, der har Snapdragon 898-processor. Det kan dermed være producenten næste flagskib.

Den nye model vil ifølge Chen Jin, General Manager i Mobile Business hos Lenovo i Kina, få navnet Moto Edge X og vil være ”uendeligt stærk”. Derfor har folk også ret til at være fulde af forventning. Sådan lyder det ifølge GSMArena.

Motorola Moto G51 5G er først med Snapdragon 480+

Følger op på Moto Edge S

Motorola Moto Edge X er en naturlig efterfølger til Moto Edge S, der er det nuværende flagskib i Motorolas sortiment. Dette til trods for, den kun har en Snapdragon 870 processor.

Motorola har ikke lanceret et reelt flagskib siden første kvartal 2020, hvor de lancerede Motorola Edge+, som har Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm. 

Motorola klar med revolutionerende oplader

For nuværende er der intet nyt omkring specifikationerne på Motorola Moto Edge X foruden processoren, der dog ikke er bekræftet officielt. Det ventes, at der vil komme en del rygter i nær fremtid, hvis telefonen vil blive offentliggjort inden udgangen af 2021. 

Rygterne om, at Motorola vil få Snapdragon 898 processoren er opstået på Weibo og Digital Chat Station.

Rygterne svirrer om, at Motorola bliver først med Snapdragon 898 processoren fra Qualcomm (Kilde: Digital Chat Station)
Rygterne svirrer om, at Motorola bliver først med Snapdragon 898 processoren fra Qualcomm (Kilde: Digital Chat Station)

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

Mere til historien

Qualcomm har endnu ikke præsenteret processoren, Snapdragon 898, men rygterne svirrer om, at den vil blive afsløret i december, hvor de normalt præsenterer næste års “topmodel-processor”. Dermed ventes det også, hvis rygterne holder stik, at Motorola Moto Edge X vil blive den første smartphone med netop Snapdragon 898.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer