Moto Edge X er måske Motorolas næste flagskib

Rygterne svirrer om, at et nyt flagskib fra Motorola er på vej. Telefonen rygtes at komme med Snapdragon 898 processoren og få navnet Moto Edge X.

Teaser for den kommende Moto Edge X (Kilde: Weibo)
Teaser for den kommende Moto Edge X (Kilde: Weibo)

Motorola rygtes at komme med en smartphone inden årets udgang, der har Snapdragon 898-processor. Det kan dermed være producenten næste flagskib.

Den nye model vil ifølge Chen Jin, General Manager i Mobile Business hos Lenovo i Kina, få navnet Moto Edge X og vil være ”uendeligt stærk”. Derfor har folk også ret til at være fulde af forventning. Sådan lyder det ifølge GSMArena.

Motorola Moto G51 5G er først med Snapdragon 480+

Følger op på Moto Edge S

Motorola Moto Edge X er en naturlig efterfølger til Moto Edge S, der er det nuværende flagskib i Motorolas sortiment. Dette til trods for, den kun har en Snapdragon 870 processor.

Motorola har ikke lanceret et reelt flagskib siden første kvartal 2020, hvor de lancerede Motorola Edge+, som har Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm. 

Motorola klar med revolutionerende oplader

For nuværende er der intet nyt omkring specifikationerne på Motorola Moto Edge X foruden processoren, der dog ikke er bekræftet officielt. Det ventes, at der vil komme en del rygter i nær fremtid, hvis telefonen vil blive offentliggjort inden udgangen af 2021. 

Rygterne om, at Motorola vil få Snapdragon 898 processoren er opstået på Weibo og Digital Chat Station.

Rygterne svirrer om, at Motorola bliver først med Snapdragon 898 processoren fra Qualcomm (Kilde: Digital Chat Station)
Rygterne svirrer om, at Motorola bliver først med Snapdragon 898 processoren fra Qualcomm (Kilde: Digital Chat Station)

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

Mere til historien

Qualcomm har endnu ikke præsenteret processoren, Snapdragon 898, men rygterne svirrer om, at den vil blive afsløret i december, hvor de normalt præsenterer næste års "topmodel-processor". Dermed ventes det også, hvis rygterne holder stik, at Motorola Moto Edge X vil blive den første smartphone med netop Snapdragon 898.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram