Motorola Moto G51 5G er først med Snapdragon 480+

Motorola har netop annonceret deres nyeste smartphone, Moto G51 5G. Det er den første smartphone med Snapdragon 480+ processoren fra Qualcomm.

Motorola Moto G51 5G (Foto: Motorola)
Motorola Moto G51 5G er annonceret til det kinesiske marked, det er endnu uvist om den også lanceres herhjemme (Foto: Motorola)

Motorola har annonceret en ny smartphone. Navnet er Mototola Moto G51 5G og det er den første smarpthone med den netop annoncerede Snapdragon 480+ processor fra Qualcomm.

Moto G51 5G kommer med 6,8 tommer skærm, 5G, Snapdragon 480+, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, triplekamera på bagsiden, 13 megapixels frontkamera og 5.000 mAh batteri.

Motorola klar med revolutionerende oplader

Skærmen er en 6,8 tommer LCD-skærm, der har understøttelse af 120 Hz opdateringshastighed. 

Kameraet er et triplekamera med en hovedsensor på 50 megapixels, mens der også er en 8 megapxiels ultravidvinkel og 2 megapixels dybdesensor.

Enheden kommer med Dolby stereohøjttalere og 10 watts opladning via kabel.

Det er spændende om Moto G51 5G kommer på det danske marked.

Ifølge Pocketnow.com er enheden meget målrettet det kinesiske marked og kommer med MYUI 2.0, der er baseret på Android 11. 

Motorola Moto G51 5G (Foto: Motorola)
Motorola Moto G51 5G (Foto: Motorola)

Dette betyder ikke, at enheden ikke kommer til Danmark. Det kan så være med lidt tilpasninger, som er mere egnet vores markedsområde. MereMobil.dk skal nok holde dig opdateret om den bliver tilgængelig herhjemme.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Er man til en virkelig holdbar smartphone, så har Motorola også det på hylderne med deres Defy-serie.

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Motorola Razr 2022 test | Klaptelefonen er tilbage

TEST: Motorola har viderudviklet klaptelefon-formatet med en foldbar skærm - næsten uden fold. Læs Motorola Razr testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram