Motorola Moto G51 5G er først med Snapdragon 480+

0

Motorola har netop annonceret deres nyeste smartphone, Moto G51 5G. Det er den første smartphone med Snapdragon 480+ processoren fra Qualcomm.

Motorola Moto G51 5G (Foto: Motorola)
Motorola Moto G51 5G er annonceret til det kinesiske marked, det er endnu uvist om den også lanceres herhjemme (Foto: Motorola)

Motorola har annonceret en ny smartphone. Navnet er Mototola Moto G51 5G og det er den første smarpthone med den netop annoncerede Snapdragon 480+ processor fra Qualcomm.

Moto G51 5G kommer med 6,8 tommer skærm, 5G, Snapdragon 480+, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, triplekamera på bagsiden, 13 megapixels frontkamera og 5.000 mAh batteri.

Motorola klar med revolutionerende oplader

Skærmen er en 6,8 tommer LCD-skærm, der har understøttelse af 120 Hz opdateringshastighed. 

Kameraet er et triplekamera med en hovedsensor på 50 megapixels, mens der også er en 8 megapxiels ultravidvinkel og 2 megapixels dybdesensor.

Enheden kommer med Dolby stereohøjttalere og 10 watts opladning via kabel.

Det er spændende om Moto G51 5G kommer på det danske marked.

Ifølge Pocketnow.com er enheden meget målrettet det kinesiske marked og kommer med MYUI 2.0, der er baseret på Android 11. 

Motorola Moto G51 5G (Foto: Motorola)
Motorola Moto G51 5G (Foto: Motorola)

Dette betyder ikke, at enheden ikke kommer til Danmark. Det kan så være med lidt tilpasninger, som er mere egnet vores markedsområde. MereMobil.dk skal nok holde dig opdateret om den bliver tilgængelig herhjemme.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Er man til en virkelig holdbar smartphone, så har Motorola også det på hylderne med deres Defy-serie.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer