Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

Nokia T20 tablet (Foto: HMD Global)
Nokia T20 tablet (Foto: HMD Global)

HMD Global har netop præsenteret den nye Nokia T20-tablet, der sikrer brugerne en lang batteritid og en ganske fair pris.

Den dyreste af varianterne koster 1.999 kroner og her får du 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, samt både understøttelse af Wi-Fi og LTE. Mobildatadelen koster dog et månedligt abonnement.

Android-tablets er ofte ”taberen” mod iPads, men måske HMD Global kan ændre lidt på dette med den nye Nokia-tablet.

Nokia G50 er officiel – prisvenlig 5G-telefon

En hårdfør tablet

Nokia T20 er udviklet med den samme rigide kvalitetskontrol, som kendes fra de klassiske Nokia-telefoner. Derfor er du også sikret et alsidigt og hårdført produkt. Fokus er på batteriet og ”kvaliteten er bygget til at holde”. 

Skærmen er på 10,4 tommer og 2K-opløsning (1200 x 2000 pixels) med 400 nits lysstyrke. Derudover kommer T20 med stereohøjttalere med OZO Playback. Batteriet er på 8.200 mAh.

Ifølge HMD Global er Nokia T20 perfekt til alt fra forretningsmøder til at spille quizzer på. 

-”Vi er stolte over altid at lytte og reagere på folks ønsker. I løbet af det sidste år har vi oplevet en stigning i hybridarbejdet og online-læring, samt en stigning i brugen af sociale medier, platforme til videoopkald og streamingtjenester. Dette har ført til en øget appetit på tablets, som steg med imponerende 53 procent i 1. kvartal 2020 til samme kvartal 2021,” siger Floridan Seiche, CEO hos HMD Global, i en pressemeddelelse. 

Nokia T20

Opdateringer og sikkerhed i top

Ligesom med Nokia-smartphones er du sikret tre års sikkerhedsopdateringer og to års opdateringer af Android-styresystemet.

Nokia T20 kommer med Google Kids Space, der er en beskyttet børnetilstand, hvor børn kan udforske apps, bøger og videoer. Og alsidigheden er til at få øje på for ligesom den med Google Kids Space er god til børn, så er den også certificeret med Googles Android Enterprise Recommended-program (AER), som opfylder Googles enterprise-krav og dermed er anbefalet til virksomhedsbrug. 

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Nokia T20 kan forudbestilles fra i dag i farven Ocean Blue. Den kommer i to hukommelseskonfigurationer, der er henholdsvis 3 GB RAM / 32 GB (WiFi) og 4 GB RAM og 64 GB (LTE/WiFi). D

en billigste af konfigurationerne koster 1.699 kroner, mens den dyreste model koster 1.999 kroner. 

Mere til historien

HMD Global er officiel partner til James Bond-filmen ”No Time To Die”, hvilket blandt andet medfører at James Bond har den første Nokia 5G-telefon. Filmen kom senere i biografen end planlagt, hvilket også betød der var tale om nogle klip skulle tages om.

Læs også:
TEST: Nokia Android-TV | Et godt køb hvor prisen ikke flår dig

iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
OnePlus tablet lanceres måske snart

OnePlus har hidtil gjort mest i smartphones og headset, samt TV på det indiske marked. Nu svirrer rygterne om, at OnePlus er på vej med deres første tablet.

(mere…)
iPad Air test | en lille pro-model

TEST: Unødvendig for de fleste måske, men stadig rigtig cool. Min iPad Air test konkluderer, at iPad Air 2022 er en promodel til en lavere pris.

(mere…)
iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Designet er ikke ændret, men der er en kraftigere processor og nogle ekstra funktioner i iPad Air (2022), der netop er præsenteret.

(mere…)
Laver Google endelig en konkurrent til iPadOS?

KOMMMENTAR: Android 12L er en særlig version til store skærme og tablets. Måske det betyder, at Google endelig tager sig sammen på tablets? Jeg tror desværre ikke det ændrer noget. iPad vil fortsat dominere tabletmarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram