Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

Nokia T20 tablet (Foto: HMD Global)
Nokia T20 tablet (Foto: HMD Global)

HMD Global har netop præsenteret den nye Nokia T20-tablet, der sikrer brugerne en lang batteritid og en ganske fair pris.

Den dyreste af varianterne koster 1.999 kroner og her får du 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, samt både understøttelse af Wi-Fi og LTE. Mobildatadelen koster dog et månedligt abonnement.

Android-tablets er ofte ”taberen” mod iPads, men måske HMD Global kan ændre lidt på dette med den nye Nokia-tablet.

Nokia G50 er officiel – prisvenlig 5G-telefon

En hårdfør tablet

Nokia T20 er udviklet med den samme rigide kvalitetskontrol, som kendes fra de klassiske Nokia-telefoner. Derfor er du også sikret et alsidigt og hårdført produkt. Fokus er på batteriet og ”kvaliteten er bygget til at holde”. 

Skærmen er på 10,4 tommer og 2K-opløsning (1200 x 2000 pixels) med 400 nits lysstyrke. Derudover kommer T20 med stereohøjttalere med OZO Playback. Batteriet er på 8.200 mAh.

Ifølge HMD Global er Nokia T20 perfekt til alt fra forretningsmøder til at spille quizzer på. 

-”Vi er stolte over altid at lytte og reagere på folks ønsker. I løbet af det sidste år har vi oplevet en stigning i hybridarbejdet og online-læring, samt en stigning i brugen af sociale medier, platforme til videoopkald og streamingtjenester. Dette har ført til en øget appetit på tablets, som steg med imponerende 53 procent i 1. kvartal 2020 til samme kvartal 2021,” siger Floridan Seiche, CEO hos HMD Global, i en pressemeddelelse. 

Nokia T20

Opdateringer og sikkerhed i top

Ligesom med Nokia-smartphones er du sikret tre års sikkerhedsopdateringer og to års opdateringer af Android-styresystemet.

Nokia T20 kommer med Google Kids Space, der er en beskyttet børnetilstand, hvor børn kan udforske apps, bøger og videoer. Og alsidigheden er til at få øje på for ligesom den med Google Kids Space er god til børn, så er den også certificeret med Googles Android Enterprise Recommended-program (AER), som opfylder Googles enterprise-krav og dermed er anbefalet til virksomhedsbrug. 

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Nokia T20 kan forudbestilles fra i dag i farven Ocean Blue. Den kommer i to hukommelseskonfigurationer, der er henholdsvis 3 GB RAM / 32 GB (WiFi) og 4 GB RAM og 64 GB (LTE/WiFi). D

en billigste af konfigurationerne koster 1.699 kroner, mens den dyreste model koster 1.999 kroner. 

SE OGSÅ: Se priser på Nokia tablet hos Telia %%%%

Mere til historien

HMD Global er officiel partner til James Bond-filmen ”No Time To Die”, hvilket blandt andet medfører at James Bond har den første Nokia 5G-telefon. Filmen kom senere i biografen end planlagt, hvilket også betød der var tale om nogle klip skulle tages om.

Læs også:
TEST: Nokia Android-TV | Et godt køb hvor prisen ikke flår dig

Ny prisvenlig tablet fra Xiaomi – mød Redmi Pad

Xiaomi er klar med en ny 10,6 tommer Android-tablet, hvor prisen er rimelig. Navnet er Redmi Pad.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
Doro klar med smartwatch og tablet til seniorerne

Doro er klar med både et smartwatch og en tablet, hvor funktionalitet og tryghed er i højsædet.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram