Nokia G50 er officiel – prisvenlig 5G-telefon

Nokia har annonceret en ny prisvenlig 5G-telefon, der er det nyeste medlem i G-serien. Mød her Nokia G50, som koster under 2.000 kroner.

Nokia G50 (Foto: HMD Global)
Nokia G50 (Foto: HMD Global)

HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, er klar med et nyt medlem til deres G-serie. Telefonen hedder Nokia G50 og er den billigste 5G-telefon fra HMD Global til dato. 

-”Vores mission har fra begyndelsen været at gøre mobilteknologi i høj kvalitet tilgængelig for alle. Med Nokia G50 er vi, sammen med vores betroede partnerskaber, stolte over kunne lægge 5G i hænderne på endnu flere mennesker. Og ikke kun i dag, men også i de kommende år.  Takket være kvalitetselektronik og regelmæssige softwareopdateringer vil vi give ejerne lyst til at beholde deres smartphone længere og bekæmpe opgraderingskulturen, så vi alle kan reducere vores CO2 -fodaftryk,” sådan lyder det fra Florian Seiche, CEO for HMD Global, i en pressemeddelelse. 

Nokia dropper også oplader og headset

Og Nokia G50 har en pris, der gør, at rigtig mange mennesker har råd til at købe en 5G-telefon. 

Foruden 5G får du Snapdraogn 480 processoren fra Qualcomm, 6.82 tommer HD+ skærm, 48 megapixels triple-kamera, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Den kommer med Android 11 fra salgsæsken, men HMD Global oplyser, at den er parat til at byde Android 12 og senere Android-versioner velkommen. De garanterer også sikkerhedsopdatereringer i mindst 3 år. Og oplyser, at det styres fra et finsk datacenter, hvor dine data er beskyttet af de strenge europæiske GDPR-regler. 

Kvaliteten er også nordisk og generelt er den designet til at holde – både softwaremæssigt men også hardwaren.

Nokia G50 understøtter 18 watts hurtigopladning og holder batteri i omkring to dage, ifølge HMD Global.

Telefonen er i handlen fra i dag og kommer i farven Ocean Blue. Den har en vejledende pris på 1.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Når du køber Nokia G50 får du desuden 30 dages gratis prøve med af ”ExpressVPN”.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram