Nokia dropper også oplader og headset

Nokia er endnu en mobilproducent, der sætter miljøet først og fravælger oplader og headset i salgsæskerne.

Nokia G og X
HMD Global er også begyndt at fjerne opladere fra salgspakkerne (Foto: MereMobil.dk / HMD Global)

Det er snart mere reglen end undtagelsen, at mobilproducenterne fjerner opladere og headsets i salgsæskerne. HMD Global følger denne trend. Det kom frem ved lanceringen af de nye Nokia X10 og Nokia X20 modeller.

Tidligere har Apple og Samsung fjernet oplader og headsets fra salgsæskerne til flere af deres modeller.

Apple har gjort det på alle modeller, mens Samsung i første omgang "kun" har gjort det på Galaxy S21-serien, men mon ikke det blot er et spørgsmål om tid før flere modeller følger med.

Apple fjerner EarPods og oplader på alle iPhones

Grunden er at spare miljøet for elektronikaffald og da de fleste smartphone-ejere i forvejen har en oplader fra deres tidligere smartphones, så mener produenterne det giver mening, at droppe opladeren.

Vælger man alligevel at købe en oplader-adapter fra HMD Globals webshop, så laver HMD Global en donation til Clear Rivers, som er en organisation, der arbejder på at fjerne plastikaffald fra floder og åer i Europa.

Det skal siges, at til Nokia G10 og Nokia G20 medfølger der oplader i salgspakken, men ikke headset.

Hvad tænker om, at opladerne forsvinder fra salgspakkerne? Benyt gerne kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Mobilproducenterne har talt om miljøet og naturen, som en af grundene til, at de har droppet headset og oplader. Det betyder blandt andet, at de ikke skal producere ligeså mange enheder, men det betyder også, at salgsæskerne bliver mindre og der dermed kan være flere i samme lastbil eller container end tidligere.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram