Nokia G20 og G10 er de skrabede modeller

0

Nokia G20, Nokia G10 samt headsettet Nokia Lite Earbuds er præsenteret.

Nokia G20 (Foto: HMD Global)
Nokia G20 (Foto: HMD Global)

Mellemprismodellerne Nokia X10 og Nokia X20 er præsenteret. Sammen med den præsentation havde HMD Global også to andre Nokia-modeller i ærmet. Det drejer sig om modellerne Nokia G10 og Nokia G20, som begge er telefoner, der byder på imponerende batteritid på op imod tre dage.

Ifølge HMD Global, så er det den længste batterilevetid på en Nokia-smartphone. Kapaciteten er hele 5050 mAh.

Du er desuden også garanteret to års sikkerhedsopdateringer.

Begge telefoner, Nokia G10 og Nokia G20, kommer med en skærm på 6,5 tommer i standard HD-opløsning.

Hovedkameraet på G20, der er den “største” model, har en opløsning på 48 megapixels mens Nokia G10 har 13-megapixels hovedkamera. Begge telefoner har nattilstand såvel som portrættilstand.

I modsætning til X-modellerne er G10 og G20 ikke drevet af en Qualcomm-processor men af den billigere Mediatek G25. Det betyder også, at du ikke får mulighed for at benytte 5G-nettet da Nokia G10 og Nokia G20 er rene 4K-telefoner, der desuden understøtter tidligere netværksteknologier.

HMD Global er meget sparsomme med detaljerne omkring prissætningen for Nokia G10 og Nokia G20. Det forlyder dog, at telefonerne kommer til salg i Norden senere på året. Vejledende pris og tilgængelighed bliver annonceret på et senere tidspunkt.

Nokia G10 (Foto: HMD Global)
Nokia G10 (Foto: HMD Global)

Nyt headset – Nokia Lite Earbuds

Foruden fire nye smartphone-modeller, har Nokia også løftet sløret for et sæt trådløse øretelefoner. Brugeren kan styre musik, digitale assistenter og opkald med det nye Nokia Lite Earbuds.

Headsettet har en batterilevetid op mod mod 36 timer med ladning via det medfølgende opladningsetui. Det er cirka dobbelt så meget, som branchestandarden er netop nu, oplyses det i pressemeddelelsen.

Ligesom med Nokia G10 og Nokia G20, så er HMD Global sparsomme med oplysningerne om Nokia Lite Earbuds og først senere afsl’res pris og tilgængelighed for det danske marked.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er noget officielt meldt ud fra HMD Global både om Nokia G10, Nokia G20 og Nokia Lite Earbuds.

Mere til historien

HMD Global er generelt kendt for, at udvikle Nokia-telefoner der kommer med rene Android-versioner. Rygterne er dog begyndt at svirre om, at det måske lakker mod enden og de vil få en egen brugerflade.

Læs også:
James Bonds telefon er forældet – forlanger nye optagelser

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer