Nokia G20 og G10 er de skrabede modeller

Nokia G20, Nokia G10 samt headsettet Nokia Lite Earbuds er præsenteret.

Nokia G20 (Foto: HMD Global)
Nokia G20 (Foto: HMD Global)

Mellemprismodellerne Nokia X10 og Nokia X20 er præsenteret. Sammen med den præsentation havde HMD Global også to andre Nokia-modeller i ærmet. Det drejer sig om modellerne Nokia G10 og Nokia G20, som begge er telefoner, der byder på imponerende batteritid på op imod tre dage.

Ifølge HMD Global, så er det den længste batterilevetid på en Nokia-smartphone. Kapaciteten er hele 5050 mAh.

Du er desuden også garanteret to års sikkerhedsopdateringer.

Begge telefoner, Nokia G10 og Nokia G20, kommer med en skærm på 6,5 tommer i standard HD-opløsning.

Hovedkameraet på G20, der er den “største” model, har en opløsning på 48 megapixels mens Nokia G10 har 13-megapixels hovedkamera. Begge telefoner har nattilstand såvel som portrættilstand.

I modsætning til X-modellerne er G10 og G20 ikke drevet af en Qualcomm-processor men af den billigere Mediatek G25. Det betyder også, at du ikke får mulighed for at benytte 5G-nettet da Nokia G10 og Nokia G20 er rene 4K-telefoner, der desuden understøtter tidligere netværksteknologier.

HMD Global er meget sparsomme med detaljerne omkring prissætningen for Nokia G10 og Nokia G20. Det forlyder dog, at telefonerne kommer til salg i Norden senere på året. Vejledende pris og tilgængelighed bliver annonceret på et senere tidspunkt.

Nokia G10 (Foto: HMD Global)
Nokia G10 (Foto: HMD Global)

Nyt headset – Nokia Lite Earbuds

Foruden fire nye smartphone-modeller, har Nokia også løftet sløret for et sæt trådløse øretelefoner. Brugeren kan styre musik, digitale assistenter og opkald med det nye Nokia Lite Earbuds.

Headsettet har en batterilevetid op mod mod 36 timer med ladning via det medfølgende opladningsetui. Det er cirka dobbelt så meget, som branchestandarden er netop nu, oplyses det i pressemeddelelsen.

Ligesom med Nokia G10 og Nokia G20, så er HMD Global sparsomme med oplysningerne om Nokia Lite Earbuds og først senere afsl’res pris og tilgængelighed for det danske marked.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er noget officielt meldt ud fra HMD Global både om Nokia G10, Nokia G20 og Nokia Lite Earbuds.

Mere til historien

HMD Global er generelt kendt for, at udvikle Nokia-telefoner der kommer med rene Android-versioner. Rygterne er dog begyndt at svirre om, at det måske lakker mod enden og de vil få en egen brugerflade.

Læs også:
James Bonds telefon er forældet – forlanger nye optagelser

Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram