James Bond afslører ny Nokia 5G-telefon

HMD Global er officiel partner til James Bond-filmen ”No Time To Die”, hvilket blandt andet medfører at James Bond har den første Nokia 5G-telefon.

Billede af Nokias første 5G-telefon (Kilde: Universal Pictures International)
Billede af Nokias første 5G-telefon (Kilde: Universal Pictures International)

Fans af Agent 007 aka James Bond må væbne sig med tålmodighed. Den 25. James Bond-film ”No Time To Die” skulle have haft dansk premiere den 2. april. Men på grund coronavirus er premieren udskudt til den 12. november 2020.

Allerede nu oplyser HMD Global, der står bag Nokia-brandet, at de er officiel partner til filmen og flere af deres telefoner også vil ses i denne.

Den første 5G-telefon fra Nokia, Nokia 7.2 og den ikoniske Nokia 3310 er nogle af de telefoner, som vil være med i filmen. Det oplyser HMD Global i en pressemeddelelse.

-“Teknologi og innovation spiller en kæmpe rolle i ‘No Time To Die’, der rammer de danske biografer til november. Filmen passer derfor perfekt til vores brand. Telefonerne er den eneste gadget, som man nogensinde har brug for – selv for en 00-agent. Tillid, sikkerhed og kvalitetsdesign er fundamentet for alle Nokia-telefoner, og vi glæder os til at introducere den nye teknologi til alle forbrugerne snart,” siger Juho Sarvikas, HMD Global Chief Product Officer.

Rygterne om den kommende 5G Nokia-telefon

Den kommende 5G-telefon fra Nokia ventes at få navnet Nokia 8.2 5G. Processoren er formodentlig en Snapdragon 765G fra Qualcomm. Ligesom frontkameraet ventes at være et 32 megapixels pop-up kamera.

Dermed er der ikke tale om en topmodel, som kan konkurrere mod Samsung Galaxy S20-serien, men derimod forventes det så også, at prisen er mere spiselig for de fleste mobilkøbere.

HMD Global har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring telefonen, men de har inviteret til event i midten af marts, hvor det ventes de afsløre den nye 5G-telefon og andre produkter for offentligheden.

HMD Global har udsendt invitationer til Nokia-event

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne fra HMD Global.

Mere til historien

HMD Global løfter søndag den 8. marts sløret for den første reklame i forbindelse med samarbejdet med James Bond. Det er en 90 sekunder lang reklamefilm, som har fået titlen ”The Only Gadget You Will Ever Need”.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
iPhone driver 5G frem til rekord

For første gang nogensinde er der på en måned solgt flest smartsphones med 5G-teknologi. iPhone 13 drev salget.

(mere…)
Droner skal transportere mennesker og medicin

Falck vil sende droner med mennesker og blodprøver i luften for at give patienter hurtigere diagnose og bedre behandling. TDC Erhverv leverer 5G-teknologien.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram