James Bond afslører ny Nokia 5G-telefon

HMD Global er officiel partner til James Bond-filmen ”No Time To Die”, hvilket blandt andet medfører at James Bond har den første Nokia 5G-telefon.

Billede af Nokias første 5G-telefon (Kilde: Universal Pictures International)
Billede af Nokias første 5G-telefon (Kilde: Universal Pictures International)

Fans af Agent 007 aka James Bond må væbne sig med tålmodighed. Den 25. James Bond-film ”No Time To Die” skulle have haft dansk premiere den 2. april. Men på grund coronavirus er premieren udskudt til den 12. november 2020.

Allerede nu oplyser HMD Global, der står bag Nokia-brandet, at de er officiel partner til filmen og flere af deres telefoner også vil ses i denne.

Den første 5G-telefon fra Nokia, Nokia 7.2 og den ikoniske Nokia 3310 er nogle af de telefoner, som vil være med i filmen. Det oplyser HMD Global i en pressemeddelelse.

-“Teknologi og innovation spiller en kæmpe rolle i ‘No Time To Die’, der rammer de danske biografer til november. Filmen passer derfor perfekt til vores brand. Telefonerne er den eneste gadget, som man nogensinde har brug for – selv for en 00-agent. Tillid, sikkerhed og kvalitetsdesign er fundamentet for alle Nokia-telefoner, og vi glæder os til at introducere den nye teknologi til alle forbrugerne snart,” siger Juho Sarvikas, HMD Global Chief Product Officer.

Rygterne om den kommende 5G Nokia-telefon

Den kommende 5G-telefon fra Nokia ventes at få navnet Nokia 8.2 5G. Processoren er formodentlig en Snapdragon 765G fra Qualcomm. Ligesom frontkameraet ventes at være et 32 megapixels pop-up kamera.

Dermed er der ikke tale om en topmodel, som kan konkurrere mod Samsung Galaxy S20-serien, men derimod forventes det så også, at prisen er mere spiselig for de fleste mobilkøbere.

HMD Global har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring telefonen, men de har inviteret til event i midten af marts, hvor det ventes de afsløre den nye 5G-telefon og andre produkter for offentligheden.

HMD Global har udsendt invitationer til Nokia-event

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne fra HMD Global.

Mere til historien

HMD Global løfter søndag den 8. marts sløret for den første reklame i forbindelse med samarbejdet med James Bond. Det er en 90 sekunder lang reklamefilm, som har fået titlen ”The Only Gadget You Will Ever Need”.

Du kan afprøve 5G-internet i 30 dage

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

(mere…)
Derfor bør du overveje at få 5G mobilt bredbånd i hjemmet

Der er mange gode grunde til at bruge 5G som internetforbindelse i hjemmet.

(mere…)
Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram