HMD Global har udsendt invitationer til Nokia-event

HMD Global ville have offentliggjort forårets Nokia-telefoner på MWC, men da eventen blev aflyst, er et nyt event arrangeret. Se dato og detaljer her.

HMD Global har inviteret til lancering af nye Nokia-telefoner. Det sker ved en event i London torsdag den 19. marts 2020. Det er Juho Sarvikas, chief product officer, i HMD Global, der har afsløret dette på Twitter.

Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Teaseren for eventen afslørede allerede et James Bond samarbejde før HMD Global altså også bekræftede dette.

Den ene af telefonerne, som vi forventes HMD Global offentliggør den 19. marts er den første 5G Nokia-telefon. Navnet på denne er formentlig Nokia 8.2 5G (ifølge Android Central) eller Nokia 10 (ifølge Techradar). Denne telefon medvirker i den kommende James Bond film ”No Time To Die”.

Den kommende 5G-telefon fra Nokia omtales, som nævnt herover, både som Nokia 8.2 5G og Nokia 10 på rygtebørsen. Vi kalder den i resten af artiklen for Nokia 8.2 5G.

Processoren i telefonen er formodentlig en Snapdragon 765G fra Qualcomm. Frontkameraet ventes at være et 32 megapixels pop-up kamera.

Nokia 8.2 5G ser ud til at komme med en waterdrop notch, quad-kamera med LED-flash og fingeraftrykslæser. Mere interessant ser det også ud til, at den vil komme med 3,5 mm jackstik porten, som efterhånden ser ud til at være på vej tilbage på smartphones.

Techrader.com har afsløret nogle billeder fra James Bond filmen, som du kan se på deres hjemmeside.

Foruden Nokia 8.2 5G, så ventes det også at HMD Global har andre Nokia-telefoner i ærmet. Nemlig Nokia 5.2 og entry-level telefonen Nokia 1.3.

Nokia 5.2 kommer formentlig med Snapdragon 632 processoren fra Qualcomm.

MereMobil.dk dækker HMD Globals event og holder jer opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Inden Mobile World Congress 2020 skulle være afholdt florerede der også rygter om, at HMD Global ville lancere et smartwatch. Det er dog uvist om disse holder stik.

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram