HMD Global har udsendt invitationer til Nokia-event

0

HMD Global ville have offentliggjort forårets Nokia-telefoner på MWC, men da eventen blev aflyst, er et nyt event arrangeret. Se dato og detaljer her.

HMD Global har inviteret til lancering af nye Nokia-telefoner. Det sker ved en event i London torsdag den 19. marts 2020. Det er Juho Sarvikas, chief product officer, i HMD Global, der har afsløret dette på Twitter.

Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Teaseren for eventen afslørede allerede et James Bond samarbejde før HMD Global altså også bekræftede dette.

Den ene af telefonerne, som vi forventes HMD Global offentliggør den 19. marts er den første 5G Nokia-telefon. Navnet på denne er formentlig Nokia 8.2 5G (ifølge Android Central) eller Nokia 10 (ifølge Techradar). Denne telefon medvirker i den kommende James Bond film ”No Time To Die”.

Den kommende 5G-telefon fra Nokia omtales, som nævnt herover, både som Nokia 8.2 5G og Nokia 10 på rygtebørsen. Vi kalder den i resten af artiklen for Nokia 8.2 5G.

Processoren i telefonen er formodentlig en Snapdragon 765G fra Qualcomm. Frontkameraet ventes at være et 32 megapixels pop-up kamera.

Nokia 8.2 5G ser ud til at komme med en waterdrop notch, quad-kamera med LED-flash og fingeraftrykslæser. Mere interessant ser det også ud til, at den vil komme med 3,5 mm jackstik porten, som efterhånden ser ud til at være på vej tilbage på smartphones.

Techrader.com har afsløret nogle billeder fra James Bond filmen, som du kan se på deres hjemmeside.

Foruden Nokia 8.2 5G, så ventes det også at HMD Global har andre Nokia-telefoner i ærmet. Nemlig Nokia 5.2 og entry-level telefonen Nokia 1.3.

Nokia 5.2 kommer formentlig med Snapdragon 632 processoren fra Qualcomm.

MereMobil.dk dækker HMD Globals event og holder jer opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Inden Mobile World Congress 2020 skulle være afholdt florerede der også rygter om, at HMD Global ville lancere et smartwatch. Det er dog uvist om disse holder stik.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer