HMD Global har udsendt invitationer til Nokia-event

HMD Global ville have offentliggjort forårets Nokia-telefoner på MWC, men da eventen blev aflyst, er et nyt event arrangeret. Se dato og detaljer her.

HMD Global har inviteret til lancering af nye Nokia-telefoner. Det sker ved en event i London torsdag den 19. marts 2020. Det er Juho Sarvikas, chief product officer, i HMD Global, der har afsløret dette på Twitter.

Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Teaseren for eventen afslørede allerede et James Bond samarbejde før HMD Global altså også bekræftede dette.

Den ene af telefonerne, som vi forventes HMD Global offentliggør den 19. marts er den første 5G Nokia-telefon. Navnet på denne er formentlig Nokia 8.2 5G (ifølge Android Central) eller Nokia 10 (ifølge Techradar). Denne telefon medvirker i den kommende James Bond film ”No Time To Die”.

Den kommende 5G-telefon fra Nokia omtales, som nævnt herover, både som Nokia 8.2 5G og Nokia 10 på rygtebørsen. Vi kalder den i resten af artiklen for Nokia 8.2 5G.

Processoren i telefonen er formodentlig en Snapdragon 765G fra Qualcomm. Frontkameraet ventes at være et 32 megapixels pop-up kamera.

Nokia 8.2 5G ser ud til at komme med en waterdrop notch, quad-kamera med LED-flash og fingeraftrykslæser. Mere interessant ser det også ud til, at den vil komme med 3,5 mm jackstik porten, som efterhånden ser ud til at være på vej tilbage på smartphones.

Techrader.com har afsløret nogle billeder fra James Bond filmen, som du kan se på deres hjemmeside.

Foruden Nokia 8.2 5G, så ventes det også at HMD Global har andre Nokia-telefoner i ærmet. Nemlig Nokia 5.2 og entry-level telefonen Nokia 1.3.

Nokia 5.2 kommer formentlig med Snapdragon 632 processoren fra Qualcomm.

MereMobil.dk dækker HMD Globals event og holder jer opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Inden Mobile World Congress 2020 skulle være afholdt florerede der også rygter om, at HMD Global ville lancere et smartwatch. Det er dog uvist om disse holder stik.

Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram