Er det fremtidens telefon?

VIDEO: Kan foldbare skærme og et skrøbeligt design over tid blive fremtidens telefonformat? Se med og bedøm selv.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Samsung Galaxy Z Fold3 og Samsung Galaxy Z Flip3 er trejde generation af telefoner med foldbar skærmteknologi fra Samsung. Er det sådan telefoner, vil se ud på den længere bane?

Jeg har gennem tiden været imod formatet. Udover telefonerne var vanvittigt skrøbelige, så var teknologien fyldt med fejl. Køberne af de første fold/flip-telefoner deltog som forsøgskaniner, der betalte kassen for at deltage i techfesten.

Nu har jeg brugt Galaxy Z Fold3 i en periode og efterhånden bliver jeg mere og mere overbevist om, at formatet måske alligevel kan noget, trods mine tidligere advarsler.

Galaxy Z Flip3 er konstrueret mere stabilt, i forhold til tidligere generationer - ganske simpelt er det bedre kvalitet - og desuden er softwaren fulgt med udviklingen.

På Samsung Galaxy Z Fold3 zoomes en app ikke bare op til at fylde en større skærm. I mange apps kommer flere funktioner til syne samt et større overblik.

Jeg har i testperioden nydt at kunne overskue min mailboks bedre samt læse længere artikler og tekster på mobilen. Her kan det store format virkelig noget i forhold til den rektankel, som man normalt slås med og hvor teksterne langt fra altid tilpasser sig skærmen.

Holder til mere men ikke alt

Samsung har i årets foldbare topmodel højnet kvaliteten en hel del. Som den første foldbare telefon er Galaxy Z Fold3 nu vandafvisende, men støv og grus er stadig et 'no go'. Du skal derfor ikke tage Fold3 med på jobs, hvor det støver.

Jeg har ikke passet på testtelefonen, men brugt den fuldt ud som jeg bruger alle andre telefoner. Fugt, fedtede fingre ved madlavning og børnens marmeladefingre har den været udsat for - og den lever stadig.

Efter min bedste overbevisning skal du dog stadig passe rigtigt godt på telefonen, da f.eks. grus i mekanikken omkring hængslerne, givetvis er verdens dårligste idé.

Prisen skal længere ned

Du skal virkelig VILLE have en unik telefon, hvis du køber Samsung Galaxy Z Fold3, der har en vejledende pris på 14.199 kroner. Jo det er billigere end 2020-modellen, men det er stadig en vanvittig høj pris.

Jeg tror dog, at som tiden går og teknologien omkring skærm og hængsler bliver bedre, så kunne dette være et bud på, hvordan nogle telefoner i fremtiden vil se ud, men prisen forhindrer lige nu, at formatet kan blive mailstream.

Læs min fulde anmeldele af Samsung Galaxy Z Fold3, for at få alle detaljerne med.

VIDEO: Mine første indtryk af Motorolas klaptelefon fra 2020

Mere til historien

Samsung er ikke de eneste, der arbejder med foldbar teknologi. Ifølge de seneste rygter er Xiaomi på vej med en nyhed senere i år.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram