Xiaomi kommer med en foldbar telefon senere i år

KORT NYT: Xiaomi arbejder på en ny foldbare smartphone, forlyder det.

Xiaomi Mi Mix Fold
Xiaomi Mi Mix Fold får en efterfølger i fjerde kvartal i år (Foto: Xiaomi)

Xiaomi vil i lighed med Samsung også forsøge at gøre sig mere gældende på markedet for foldbare smartphones. Tilbage i marts lancerede de deres første foldbare smartphone. Senere i år er Xiaomi klar med endnu en telefon i denne kategori.

Ifølge et læk på den kinesiske platform Weibo vil den kommende foldbare fra Xiaomi blive udstyret med Qualcomm Snapdragon 888 chipset, et batteri på 5.000 mAh samt 108 megapixels hovedkamera, der har en triplekamera opbygning

Den indre skærm på den kommende foldbare Xiaomi, vil måske have 120 Hz opdateringshastighed mens den ydre skærm får 90 Hz, forlyder det.

Ifølge rygterne vil Xiaomis nye foldbare smartphone komme til salg i fjerde kvartal 2021.

Jeg har senest anmeldt Xiaomi Mi 11 Ultra, der har et virkelig vildt kamera. Du kan høre min konklusion herunder. Læs også anmeldelsen af Mi 11 Ultra her.

Advertisement

Mere til historien

Xiaomi klarer sig godt i topmodelkategorien, men leverer også gode produkter i mellemklassen. Læs min test af Xiaomi Mi 11 Lite 5G her. Det er en god telefon til lige under 3.000 kroner.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram