Xiaomi kommer med en foldbar telefon senere i år

KORT NYT: Xiaomi arbejder på en ny foldbare smartphone, forlyder det.

Xiaomi Mi Mix Fold
Xiaomi Mi Mix Fold får en efterfølger i fjerde kvartal i år (Foto: Xiaomi)

Xiaomi vil i lighed med Samsung også forsøge at gøre sig mere gældende på markedet for foldbare smartphones. Tilbage i marts lancerede de deres første foldbare smartphone. Senere i år er Xiaomi klar med endnu en telefon i denne kategori.

Ifølge et læk på den kinesiske platform Weibo vil den kommende foldbare fra Xiaomi blive udstyret med Qualcomm Snapdragon 888 chipset, et batteri på 5.000 mAh samt 108 megapixels hovedkamera, der har en triplekamera opbygning

Den indre skærm på den kommende foldbare Xiaomi, vil måske have 120 Hz opdateringshastighed mens den ydre skærm får 90 Hz, forlyder det.

Ifølge rygterne vil Xiaomis nye foldbare smartphone komme til salg i fjerde kvartal 2021.

Jeg har senest anmeldt Xiaomi Mi 11 Ultra, der har et virkelig vildt kamera. Du kan høre min konklusion herunder. Læs også anmeldelsen af Mi 11 Ultra her.

Advertisement

Mere til historien

Xiaomi klarer sig godt i topmodelkategorien, men leverer også gode produkter i mellemklassen. Læs min test af Xiaomi Mi 11 Lite 5G her. Det er en god telefon til lige under 3.000 kroner.

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram