5G på vej til lavpris-kunder i YouSee-familien

8

Inden længe får flere danske mobilkunder 5G-dækning, hvis telefonen understøtter det.

5G smartphone by higspeed
Selvom TDC NET leverer et landsdækkende 5G-netværk i Danmark, er det endnu ikke gigabithastigheder, der tilbydes (Foto: Frederik Lipfer)

Kunder hos det seneste lavprisselskab i YouSee-familien, Eesy, kan se frem til, at der snart åbnes for 5G-adgang. Det bekræfter Nuuday overfor MereMobil.dk.

Oplysningerne om 5G-planerne hos Eesy er dog fortsat meget sparsomme.

– ”Hos Eesy ønsker man at følge med markedet, og kan derfor inden for kort tid tilbyde 5G til deres kunder, naturligvis også på Danmarks bedste mobilnet,” lyder det fra Celina Petersen Razavi, kommunikationskonsulent i Nuuday.

Det har ikke været muligt at få svar på, om der kommer 5G i de eksisterende abonnementer eller hvorvidt det er et tilkøb.

Hos Telmore, der også er en del af YouSee-familien, har kunderne allerede 5G-adgang på deres telefoner.

FAKTA OM NUUDAY: Nuuday er den overordnede hat for varemærker som YouSee, Telmore, YouTV, Relatel og Eesy. Netværket håndteres af TDC NET. I daglig tale bruges ”TDC” og ”YouSee” ofte sprogligt af kunder og medier i sammenhænge, hvor der måske i virkeligheden menes noget andet, da det er noget flere forstår og fordi almindelige slutbrugere ofte ikke ved hvad Nuuday er. Nuuday A/S ejes af TDC A/S. Varemærker som YouSee og Telmore er registeret som binavne i Nuuday A/S.

Flere får 5G-adgang

Da TDC’s 5G-netværk blev åbnet for kunder i efteråret 2020, var 5G kun en mulighed i de tre største og dyreste abonnementer. Det ændres nu.

Kunder i hovedselskabet YouSee har nu 5G med i abonnementet Fri + 25 GB, der koster 169 kroner om måneden.

5G er fortsat ikke en mulighed for kunderne med et Fri + 15 GB abonnement til 149 kroner om måneden eller børneabonnementet til 69 kroner.

Teleselskabet oplyser, at størstedelen af de telefoner, de sælger, understøtter 5G. Cirka 80 procent af alle solgte telefoner i regi af YouSee, i andet kvartal 2021, var klar til 5G.

En ny undersøgelse viser, at de store teleselskaber som YouSee, Telenor og Telia har flest utilfredse kunder. YouSee scorer i denne sammenhæng bedre end disse to men dårligere end 3. Læs mere om undersøgelsen her.

OiSTER blok ind

OiSTER er altid klar med skarpe priser – nogle af de laveste på markedet! Tjek priserne hos OiSTER her.

OiSTER blok ud

Mere til historien

TDC åbnede de første 5G-master i Danmark den 7. september 2020. I december meddelte TDC, at 5G-nettet nu var landsdækkende, som det første nordiske land.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer