YouSee reducerer priserne og gør klar til 5G

12

Nye priser hos YouSee, adgang til 5G og mere roaming. Det er essensen i de nye abonnementer.

Sony Xperia 1 ii
Sony Xperia 1 II er en af flere nyere telefoner, som er klar til 5G. Har du et 5G-ready abonnement kan du således være med fra dag ét. Du kan læse anmeldelsen af Xperia 1 II her. (Foto: MereMobil.dk)

Landets største teleselskab, YouSee, har nedsat priserne på flere af deres abonnementer. Udover en kontant besparelse, så er de tre største abonnementer nu klar til 5G-brug. Dermed kan du være med på 5G, hvis du har en telefon, der understøtter dette, så snart YouSee aktiverer 5G i netværket.

Desuden er abonnementet med 30 GB data nu toppet med produktet Roaming World, der giver adgang til roaming i 48 lande med op til 20 GB datatrafik.

Det største abonnement med fri data og fri tale er gået fra 399 til 299 kroner om måneden. Abonnementet med 60 GB data er reduceret i pris fra 299 til 249 kroner.

YouSee fastholder prisen på produktet 30 GB data og fri tale. Dette koster således fortsat 199 kroner om måneden. Brugere af dette abonnement har som en nyhed fået adgang til Roaming World-produktet med 20 GB datatrafik. Tidligere var 10 GB inkluderet – men kun inden for EU.

Hidtil har du kunne købe 15 GB data og fri tale hos YouSee til 169 kroner om måneden. Her er der lagt 5 GB data mere i pakken til samme pris. Desuden er EU-roaming på 10 GB udskiftet til Roaming World (20 GB).

Alle de fire nævnte abonnementer har adgang til tjenesten YouSee Musik.

Jagter roaming-kunder hos 3

Det er værd at lægge mærke til, at YouSee med Roaming World jagter kunder fra 3’s produkt 3LikeHome, ved løbende tilføjelser af flere roamingfrie lande. YouSees Roaming World tilbyder lige nu roaming i 48 lande, mens 3 har 66 lande på listen. Som kunde skal du derfor tage et kritisk blik på, hvilke lande du har brug for at kunne roame i uden at skulle betale ekstra.

Om ”Klar til 5G” skriver YouSee, at der er tale om et ”fremtidssikret mobilabonnement”. Med andre ord: Når YouSee tænder for 5G, så kan du som kunde udnytte det, hvis du har et af de nævnte abonnementer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

To telefoner som også er klar til 5G

Mere til historien

De to største abonnementer har i øvrigt mulighed for, at du kan ringe i henholdsvis 2 og 10 timer om måneden fra Danmark til 54 udvalgte lande, uden det koster ekstra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer