Netflix klar med de første mobilspil

Netflix har taget de første skridt mod, at tilbyde abonnementer til mobilgaming. Tjenesten testes i et tidligt stadie netop nu.

Netflix spil games
Netflix tester netop nu spil, som ventes at blive en kommende tjeneste fra streaminggiganten (Foto: Netflix via Twitter)

Netflix er kendt verden rundt for at være den største streamingtjeneste, som tilbyder en masse forskelligt underholdning i form af film, tv-serier osv. Men i juli måned meldte Netflix ud, at de også vil forsøge sig på gamingmarkedet. 

Netflix bekræfter: Vil satse på spil

Idéen er rigtig god, da de jo har en enorm stor brugerskare og derfor adgang til mange kommende brugere allerede.

Netflix går efter den samme del af markedet, som Apple Arcade og Google Play Pass. Med det menes, at de vil tilbyde abonnement, hvorefter brugerne får adgang til et udvalg af spil, som de kan spille uden ekstra omkostninger.

De første skridt er nu taget. Netflix har nemlig åbnet for test af denne tjeneste i Polen. I første omgang ser det ud til, at det kun er Android-appen, der er åben for test. Det skriver CNET.

Netflix forsøger at stoppe kontodeling

Dette er de første spæde skidt. Derfor skal du nok væbne dig med tålmodighed, inden du forventer, at tjenesten er klar til dig. Der er nemlig også kun to spil tilgængelige indtil videre. Det er spillene Stranger Things: 1984 og Stanger Things 3. 

Netflix har skrevet i deres tweet, at det er på et meget tidligt stadie af tjenesten. Derfor kan man komme ud for, at der er noget som ikke fungerer som forventet. Det er selvfølgelig også grunden til det lille udvalg af spil.

Disney+ kan vælte Netflix

Netflix har ikke meldt noget ud om, hvornår tjenesten ventes at åbne i flere regioner og ej heller, hvornår der vil blive flere spil tilgængelige i tjenesten.

Mere til historien

Der er ingen oplysninger om, hvilke typer spil det kan forventes der bliver tilgængelige på Netflix.

PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram