iPad Air 5 vil minde om iPad Pro

Apple har tidligere lånt designtræk og inspiration fra iPad Pro til udviklingen af iPad Air. Nu sker det nok igen.

iPad Air 4 (2020)
iPad Air 4 fra 2020 havde designinspiration fra iPad Pro. I den kommende iPad Air 5 forventes det, at Apple “låner” endnu mere fra pro-modellen. Tanken på en “pro-lite” er ikke så fjern (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Tilbage i september 2020 blev vi introduceret til det nye mere kantede design på iPad Air, med mindre skærmkanter, ingen hjem-knap og en Touch ID-sensor, der var flyttet til power-knappen.

Denne ændring kom med iPad Air 4, men det ser ikke ud til at Apple er færdige med at “låne”.

ANMELDELSE: iPad Air 4 bør erstatte din laptop

Som sædvanlig er der travlt på rygtebørsen og noget af det seneste kommer fra japanske Mac Otakara, der mener, at en kommende iPad Air 5 vil have flere ligheder fra iPad Pro.

Skærmstørrelsen på 10.9 tommer og Touch ID-placeringen fastholdes, men kameraet på bagsiden får en opgradering. Her forventes der et ekstra kamera, så vi både får vidvinkel og ultra-vidvinkel.

Muligheden for en LiDAR-sensor foreligger også, men er desværre ikke sikkert.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: På vores YouTube-kanal kan du se videoer på dansk med test af ny teknologi. Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

iPad Air 5 får kraftigere ydelse

Man regner med, at den seneste A15-processor kommer til at drive iPad’en, der også vi have fire højtalere på fronten og understøtte 5G.

ANMELDELSE: iPad Pro 12,9” (2021) minder om en Mac med touchskærm

Andre mere tvivlsomme rygter nævner, at den nye iPad Air kommer med OLED-skærm, men det skal nok tages med et gran salt.

Der nævnes ingen lanceringsdato, men der har tidligere været snak om, at vi måske ser en lancering af denne model i starten af 2022. Apple har ikke kommenteret på rygterne.

På MereMobil.dk holder vi øje med rygterne og en eventuel lancering. Tilmeld dig gratis her, hvis du vil have tech-nyhederne i indbakken to gange om ugen, så du er opdateret.

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du det rigtige cover til din iPad

SE OGSÅ: Se aktuelle priser på iPad Air hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Sammen med iPad Air 5 forventes ikke ændringer af designet på en kommende iPad Mini eller den almindelige iPad. Her forventes i stedet en opgradering til A14-processoren.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram