iPad Air 5 vil minde om iPad Pro

Apple har tidligere lånt designtræk og inspiration fra iPad Pro til udviklingen af iPad Air. Nu sker det nok igen.

iPad Air 4 (2020)
iPad Air 4 fra 2020 havde designinspiration fra iPad Pro. I den kommende iPad Air 5 forventes det, at Apple "låner" endnu mere fra pro-modellen. Tanken på en "pro-lite" er ikke så fjern (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Tilbage i september 2020 blev vi introduceret til det nye mere kantede design på iPad Air, med mindre skærmkanter, ingen hjem-knap og en Touch ID-sensor, der var flyttet til power-knappen.

Denne ændring kom med iPad Air 4, men det ser ikke ud til at Apple er færdige med at "låne".

ANMELDELSE: iPad Air 4 bør erstatte din laptop

Som sædvanlig er der travlt på rygtebørsen og noget af det seneste kommer fra japanske Mac Otakara, der mener, at en kommende iPad Air 5 vil have flere ligheder fra iPad Pro.

Skærmstørrelsen på 10.9 tommer og Touch ID-placeringen fastholdes, men kameraet på bagsiden får en opgradering. Her forventes der et ekstra kamera, så vi både får vidvinkel og ultra-vidvinkel.

Muligheden for en LiDAR-sensor foreligger også, men er desværre ikke sikkert.

PanzerGlass artikellinks

BESKYT DIN IPAD: Når du beskytter din iPad (eller tablet), skal du gøre det med PanzerGlass, fordi kvaliteten er den højeste på markedet. Du kan købe billigere glas, men du vil typisk opleve at skulle udskifte disse oftere, end hvis du havde valgt PanzerGlass.. Læs mere om PanzerGlass til iPad her...

iPad Air 5 får kraftigere ydelse

Man regner med, at den seneste A15-processor kommer til at drive iPad’en, der også vi have fire højtalere på fronten og understøtte 5G.

ANMELDELSE: iPad Pro 12,9” (2021) minder om en Mac med touchskærm

Andre mere tvivlsomme rygter nævner, at den nye iPad Air kommer med OLED-skærm, men det skal nok tages med et gran salt.

Der nævnes ingen lanceringsdato, men der har tidligere været snak om, at vi måske ser en lancering af denne model i starten af 2022. Apple har ikke kommenteret på rygterne.

På MereMobil.dk holder vi øje med rygterne og en eventuel lancering. Tilmeld dig gratis her, hvis du vil have tech-nyhederne i indbakken to gange om ugen, så du er opdateret.

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du det rigtige cover til din iPad

SE OGSÅ: Se aktuelle priser på iPad Air hos Telia %%%%

Mere til historien

Sammen med iPad Air 5 forventes ikke ændringer af designet på en kommende iPad Mini eller den almindelige iPad. Her forventes i stedet en opgradering til A14-processoren.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram