Vælg det rigtige cover til din iPad

GUIDE: Skal et cover til iPad beskytte din iPad maksimalt eller skal det bare være smart? Jeg har fundet et par covers, der er smarte på hver deres måde.

iPad håndværkercover med beskyttelse
iPad-cover med kraftig beskyttelse af hjørnerne samt gennemsigtig plastik over skærmen (Foto: MereMobil.dk)

Et cover er ikke bare et cover. Farver, materialer og funktioner er forskellige. Det samme er priserne. Det dyreste cover til en iPad er ikke nødvendigvis det bedste. Omvendt kan det billigste cover risikere at være for dårligt.

Jeg har set på nogle forskellige covers til iPad, som Mobilcovers.dk har sendt mig til brug for denne guide.

Herunder har jeg kategoriseret disse covers som cover med ekstra beskyttelse (i forhold til et standardcover) samt en type med plads til opbevaring.

Ekstra indpakket og beskyttet

Min datter kan ind i mellem godt blive vred på de spil hun spiller. Her kommer ekstra beskyttelse ind i billedet som et relevant tiltag. Naturligvis kan hun også være uheldig at tabe sin iPad.

Nu er den pakket ind i et såkaldt håndværker-cover. Udover de forstærkede kanter så indkapsles iPad’en totalt, da der også er gennemsigtig plastik hen over selve skærmen, hvilket i sagens natur beskytter bedre.

Når man kun er seks år, er dette cover ikke de mest populære at få sat på. Der er hverken bamser, enhjørninger eller prinsesser som udsmykning. Til gengæld er jeg knapt så nervøs som før. En ny iPad er trods alt en stor udskrivning.

Jeg kan særligt godt lide det, at skærmen også er beskyttet - som en del af coveret. Over tid har hun dog vænnet sig til det.

Du kan læse mere om håndværker-coveret her.

Plads til opbevaring

Har du en Apple Pencil er et cover med plads til denne relevant at se efter (Foto: MereMobil.dk)

Hvis ens iPad er med i skole, job eller på farten generelt er ens behov anderledes. Et andet cover jeg har prøvet, udtrykker dette tydeligt.

Coveret har nemlig plads til Apple Pencil i en lille elastikholder på siden, hvilket er godt, da Apple Pencil hurtigt kan blive forlagt eller rode rundt i bunden af en taske.

Derudover har dette iPad-cover mulighed for at sætte iPad’en i ”en fod” samt opbevaring af kort i kreditkortstørrelse.

I forhold til håndværkercoveret er denne type af cover mere universel og fås med mange flotte motiver.

Tænk over dette før du køber et cover

Inden du køber et iPad-cover, skal du sikre dig, at coveret ikke indeholder metal, der kan ødelægge Bluetooth-, mobil- og Wi-Fi signalerne. Dernæst skal du sikre dig, at åbningerne til kameralinse, højttalere og mikrofoner er til stede i coveret.

Hvis du køber et originalt iPad-cover direkte hos Apple, er disse ting tjekket fra Apples side, men køber du et uoriginalt cover, har du ikke samme garanti. Til gengæld er Apples covers ofte betydeligt dyrere.

Sådan tester og godkender Apple covers

Uanset producent bliver covers over tid slidte og temmelig beskidte. Alt efter materiale kan de være vanskelige at få helt rene igen. Min erfaring er, at et cover en gang i mellem skal udskiftes - særligt i forhold til rengøringsdelen.

Mere til historien

Hvis dit cover er i et blødt plastikmateriale, kan det ofte tåle en tur i opvaskemaskinen. Det bliver rigtigt flot bagefter - fremgangsmåden er naturligvis helt på eget ansvar, men jeg har tidligere gjort det med stor succes.

Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram