Google lækker nye Nest-produkter

0

KORT NYT: Google er på vej med nye Nest-produkter. Google har netop lækket nogle endnu ikke annoncerede Nest-produkter på deres egen webshop.

GOOGLE Nest 2021 leaked
Lækkede produkter fra Google Nest 2021 lineup (Foto: Google)

Google har afsløret nogle endnu ikke annoncerede Nest-produkter på deres officielle webshop.

OPDATERING: Google har bekræftet de nye Nest-produkter

Der er blandt andet tale om et nyt overvågningskamera Nest Cam og en ny smart-ringeklokke, som ventes at få navnet Nest Doorbell. Det skriver The Verge.

Allerede tilbage i januar 2021 bekræftede Google, at de vil lancere en nye serie af overvågningskameraer i år. Og nu tyder det på, at deres officielle webshop har afsløret noget, som inden længe vil blive annonceret officielt.

Ifølge The Verge vil den nye serie af overvågningskameraer tælle flere forskellige varianter af Nest Cam, så der er noget både til inde og ude – trådløst eller med ledning. Ligesom der også er et Nest Cam med projektør (led-lys, red).

Nest Doorbell kommer også i en model enten på batteri eller med ledning. 

De amerikanske priser er også afsløret på nogle af produkterne, mens de ikke er på alle. 

Google har ikke kommenteret sagen til The Verge. Derfor er det altså uvist præcis hvornår, at Google vil afslører de nye produkter. Det er derfor også uvist, hvornår de kommer til salg, samt om alle produkterne bliver tilgængelige herhjemme.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt meldt ud fra Google.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien 

Google har tidligere på ugen afsløret, at de er på vej med to nye Pixel-telefoner i efteråret. Navnene på telefonerne er Pixel 6 og Pixel 6 Pro – og de kommer med Googles egen processor Tensor.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer