Fortnite kopierer Among Us i nyt game-mode

0

Fortnite: Imposters er en ny game-mode, der netop er rullet ud. Du kan sagtens se lighederne med Among Us.

Fortnite Impostors
Fortnite Impostors (Foto: Epic / MereMobil.dk)

Epic er især kendt for deres spil Fortnite, der udover battle royal delen også indeholder andre game modes. Og det er i en af disse, at de har taget kraftig inspiration fra Among Us fortæller The Verge.

Spillet forgår ved at spillerne deles op i to hold.

Ét hold agenter der står for vedligehold af en af Fortnites hemmelige afdelinger og i den forbindelse skal løse forskellige opgaver.

Det andet hold bedragere, der består af to spillere som skal udradere agenterne inden de får løst alle opgaver.

Finder en spiller en elimineret agent, kan vedkommende kalde til møde, hvor der diskuteres hvem den skyldige kan være og så afslutte med en afstemning.

I typisk Fortnite stil kan man bruge emotes og pege på, hvem man tror er skyldig eller vifte afværgende med hænderne.

Kopien er pakket pænt ind

For at skjule det, at det er en åbenlys kopi, er alt naturligvis pakket pænt ind i det typiske Fortnite tema. For eksempel kan en af agenternes opgaver være at klargøre Battle Bus’en og spillere bliver ikke dræbt, men derimod teleporteret væk.

Det er ikke første gang vi ser en Among Us klon i Fortnite. Sidst var det i spillet Spy Within, men dengang var det en del af Fortnites creative mode. Altså et game mode udviklet af fans.

Fortnite: Imposters virker meget mere poleret end det tidligere Spy Within og spiller fint sammen med den overliggende historie i Fortnite.

Alt i alt synes jeg det nye game mode er godt lavet og sjovt at spille, men synes stadig Among Us fungerer bedre.

Mere til historien

Fortnite findes også i en mobiludgave, altså hvis du er på Android platformen. For i august 2020 fjernede Apple nemlig Fortnite fra App Store på grund af uenigheder om betalingssystemet. Det førte til en længere retssag og de er ikke nået til enighed endnu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer