Samsung Galaxy A52 5G kan du trygt købe | videoanmeldelse

VIDEO: Samsung Galaxy A52 5G er et trygt valg, hvis du har cirka 3.000 kroner til din næste smartphone.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Der er mange gode mobiltelefoner i prisklassen omkring 3.000 kroner, men der er også faldgruber. Enten fordi et produkt er for dårligt i forhold til prissætningen eller hvor en given telefon har for ringe specifikationer, når der sammenlignes med konkurrenterne.

Sådan er Samsung Galaxy A52 ikke. Det er en telefon med specifikationer, der passer til prisen. Brugeroplevelsen er desuden rigtig god.

Samsung Galaxy A52 koster fra 3.200 kroner og ned til cirka 3.000 kroner, ifølge Pricerunner.

Dette gør Samsung Galaxy A52 5G til et godt valg

Galaxy A52 5G er fuldstændig som enhver anden Samsung-telefon, når det kommer til apps, betjening og softwareoplevelsen generelt. Her vil du ikke mangle noget, hvis du i forvejen kender til Samsungs produkter.

Skærmen er af AMOLED-typen, der giver kraftige farver, god kontrast og en sort farve som er sort. Derudover får du 120 Hz-teknologi, hvor skærmbilledet opdateres 120 gange i sekundet, hvilket giver en lækker flydende oplevelse af grafikken.

Kameraet kan skyde de brede ultra vidvinkel-billeder, portrætter med sløret baggrund samt tage makrobilleder. Derudover få du 3.5 mm. jackstik og stereohøjttalere.

Prisen er som nævnt ikke voldsom, men ikke engang IP-certificeringen mod støv og vand er sparet væk (IP67). Det er ellers noget af de første, som fjernes hos konkurrenterne, hvis prisen skal holdes nede på et produkt.

Fingeraftrykslæseren er indbygget i skærmen og batteritiden er ret fornuftig. Desværre mangler trådløs opladning, men 25 watt hurtigopladning er understøttet.

Alt i alt en samlet lækker mængde specifikationer, som gør telefonen levedygtig i flere år frem. Du skal også vide, at Samsung lover opdateringer af Galaxy A52 5G i fire år regnet fra lanceringsdatoen, hvilket var i foråret 2021. Galaxy A52 5G er således at betegne som en langtidsholdbar telefon.

ANMELDELSE: Læs min test af Samsung Galaxy A52 5G

Hvorfor ikke en Galaxy S21?

Når du skal vælge ny smartphone, er fristende at tage det næste store skridt og se nærmere på Samsung Galaxy S21, der kom først på året.

Der er ingen tvivl om, at på Galaxy S21 er der gjort mere ud af finpudsningen og oplevelsen af den samlede pakke. Designet står eksempelvis skarpere, men når hverdagen indfinder sig, vil du opdage, at det ikke er prisforskellen værd at tage det næste skridt.

Du kan eventuelt også se på Samsung Galaxy S20 fra 2019, men her er prisen også forholdsvis høj. Vi taler nu omkring 4.400 kroner.

Min konklusion er, at Samsung Galaxy A52 5G er en telefon du trygt kan købe.

VIDEOGUIDE: mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

“>Hvilken Xiaomi-telefon skal du vælge?

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

En af de nyeste konkurrenter til Galaxy A52 5G er OnePlus Nord CE, som koster omkring 2.700 kroner, men den model har ikke fået særligt imponerede anmeldelser. Læs mere her.

Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Fik du set den nye M3 MacBook Pro og iMac?

VIDEO: Her er mine første indtryk af M3 MacBook Pro og den nye 24” iMac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram