OnePlus: OxygenOS er her for at blive

Mange har frygtet at det tætte samarbejde med Oppo ville betyde, at brugerfladen OxygenOS måtte lade livet, men det fortæller Pete Lau nu ikke vil ske.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro er den seneste topmodel fra OnePlus (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus og Oppo har altid haft en forbindelse, men det seneste år er den blevet tættere. Og onsdag aften dansk tid blevet officielt, at de rykker endnu tættere sammen. 

Her oplyste Pete Lau, CEO i OnePlus, nemlig, at OnePlus bliver et sub-brand under Oppo.

OnePlus smelter sammen med Oppo

I forbindelse med offentliggørelsen af dette, skrev Pete Lau følgende i et blogindlæg.

-”Vi har integreret en række af vores teams med Oppo (over en periode, red.) for bedre at kunne strømline vores operationer og kapitalisere på delte resurcer. Efter vi har set et positivt resultat fra disse ændringer, har vi besluttet at integree vores organisation med Oppo”.

Nu er OnePlus så ude med meddelelsen om, at de vil fortsætte som selvstændigt brand og det inkluderer udviklingen og vedligeholdelsen af brugerfladen OxygenOS. Det skriver GSMArena.com.

En bekymring mange brugere ellers havde, og skrev om i debattråden på det før omtalte blogindlæg, var, at OxygenOS ville forsvinde til fordel for Oppo ColorOS.

På det kinesiske marked kommer OnePlus-modellerne dog ikke med OxygenOS. Derfor kunne man måske også frygte for de øvrige markeder. Tidligere kom OnePlus telefoner med HydrogenOS på det kinesiske marked, hvilket var nødvendigt, da de ikke kommer med Google Mobile Services. Men med OnePlus 9-serien, der kom OnePlus-telefonerne med Oppos ColorOS eller en tilpasset version af det.

Men OnePlus-telefonerne vil altså fortsætte med at bruge OxygenOS.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis med i, hvordan det kommer til at gå med OnePlus og Oppo fremadrettet. Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev og få nyhederne i indbakken to gange om ugen.

Mere til historien

Den seneste telefon OnePlus har lanceret i Danmark er OnePlus Nord CE. Du kan læse hvad anmelderne mener om OnePlus Nord CE her.

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram