OnePlus: OxygenOS er her for at blive

0

Mange har frygtet at det tætte samarbejde med Oppo ville betyde, at brugerfladen OxygenOS måtte lade livet, men det fortæller Pete Lau nu ikke vil ske.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro er den seneste topmodel fra OnePlus (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus og Oppo har altid haft en forbindelse, men det seneste år er den blevet tættere. Og onsdag aften dansk tid blevet officielt, at de rykker endnu tættere sammen. 

Her oplyste Pete Lau, CEO i OnePlus, nemlig, at OnePlus bliver et sub-brand under Oppo.

OnePlus smelter sammen med Oppo

I forbindelse med offentliggørelsen af dette, skrev Pete Lau følgende i et blogindlæg.

-”Vi har integreret en række af vores teams med Oppo (over en periode, red.) for bedre at kunne strømline vores operationer og kapitalisere på delte resurcer. Efter vi har set et positivt resultat fra disse ændringer, har vi besluttet at integree vores organisation med Oppo”.

Nu er OnePlus så ude med meddelelsen om, at de vil fortsætte som selvstændigt brand og det inkluderer udviklingen og vedligeholdelsen af brugerfladen OxygenOS. Det skriver GSMArena.com.

En bekymring mange brugere ellers havde, og skrev om i debattråden på det før omtalte blogindlæg, var, at OxygenOS ville forsvinde til fordel for Oppo ColorOS.

På det kinesiske marked kommer OnePlus-modellerne dog ikke med OxygenOS. Derfor kunne man måske også frygte for de øvrige markeder. Tidligere kom OnePlus telefoner med HydrogenOS på det kinesiske marked, hvilket var nødvendigt, da de ikke kommer med Google Mobile Services. Men med OnePlus 9-serien, der kom OnePlus-telefonerne med Oppos ColorOS eller en tilpasset version af det.

Men OnePlus-telefonerne vil altså fortsætte med at bruge OxygenOS.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis med i, hvordan det kommer til at gå med OnePlus og Oppo fremadrettet. Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev og få nyhederne i indbakken to gange om ugen.

Mere til historien

Den seneste telefon OnePlus har lanceret i Danmark er OnePlus Nord CE. Du kan læse hvad anmelderne mener om OnePlus Nord CE her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer