Sundhedskort app kan kan hentes i morgen

Appen med det gule sundhedskort kan hentes til iPhone og Android lige om lidt.

Sundhedskort sygesikringskort
Sygesikringskortet kan hentes som en app den 1. juni 2021 (Foto: MereMobil.dk)

Det seneste år har vi danskere fået mange nye apps fra det offenlige. Herunder Smittestop, Kørekort og Coronapas. Nu følger sundhedskortet så.

LÆS OGSÅ: Sådan får du kørekortet ind på smartphonen

Ifølge kilder vil sygesikringskortet, der officielt hedder et "Sundhedskort", kunne hentes til smartphones tirsdag den 1 juni 2021.

OPDATERING: Hent Sundhedskort-appen her

Dermed behøver iPhone- og Android-ejere ikke længere medbringe Sundhedskortet ved blandt andet lægen.

Det er norske Visma, der udvikler Sundhedskort-appen for Digitaliseringsstyrelsen. Visma står også bag det digitale kørekort.

Da Coronapas appen blev frigivet gik det stærkt med at få appen hentet ned på danskernes mobiler. På omkring to dage rundede appen 700.000 downloads.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Appen som sundhedskort koster 14 millioner kronere at udvikle. Du kan se mere om budgettet for sundhedskort-appen her.

Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram