Sony forventer stort salg af PlayStation 5

1

Sony har store planer for 2021 og salget af PlayStation 5-konsollerne, der ellers har været i restordre hos forhandlerne.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 (Foto: Sony)

2021 har været et underligt år for mange producenter. Efterspørgslen har været enorm, mens det har været svært at få fat i komponenter. Derfor har alt fra bilproduktionen til produktionen af grafikkort været påvirket – og det har Sony og Microsofts nyeste spilkonsoller i den grad også.

Among Us kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5

Men Sony har alligevel store planer for 2021. Faktisk tror de, at de vil sælge mere end 14,8 millioner konsoller af PlayStation 5 i år. Det er samme tal, som de solgte af PlayStation 4 året efter den blev lanceret. Det skriver Engadget.com.

I skrivende stund er PlayStation 5 umulig at få i danske butikker og webshops. Flere webshops skriver “ukendt leveringsdato”. Det tyder derfor på, at du skal væbne dig med tålmodighed, hvis du vil have en PlayStation 5 konsol.

Forventningerne er store til PlayStation 5 samt til hele PlayStation Now-platformen.

Sony er klar med high-end streaming-højttalere

Sony vil også have større fokus på deres PlayStation Now-platform. Der er ikke så mange oplysninger ude om, hvordan de vil have større fokus på platformen, men det skal angiveligt blandt andet være ved at fortsætte investeringerne i eksterne spilstudier og in-house-studie. 

Salget af PlayStation 5 går bedre end af PlayStation 4

Dermed vil Sony måske arbejde videre med modellen for eksklusive spil, der blandt andet har givet os de populære God of War og Horizon: Zero Dawn. 

Mere til historien

Det har også tidligere forlydt, at Sony ønskede at konkurrere med streamingtjenester som Netflix og Disney+, men hvad det helt præcist går ud på, er uvist. Sony ejer dog et filmselskab, så på den måde vil der kunne komme eksklusive serier og andet indhold til PlayStation Now.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer