Salget af PlayStation 5 går bedre end af PlayStation 4

1

Sony har offentliggjort tal for PS5 som på nuværende tidspunkt er solgt i flere eksemplarer end PlayStation 4 var på samme tidspunkt efter lanceringen.

PlayStation 5 konsol
Sony har offentliggjort de seneste salgstal for PlayStation 5, der viser at Sony indtili nu har solgt 7,8 millioner PS5-konsoller. Det er dermed lidt mere end tilfældet var af PlayStation 4, da den havde været på markedet ligeså lang tid. (Foto: Kerde Severin)

Sony har fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, der dækker over første kvartal 2021. I samme forbindelse har de også offentliggjort salgstallene for PlayStation 5.

Disse PS4-spil virker ikke på PS5

Sony oplyser, at de samlet set har solgt 7,8 millioner eksemplarer af PlayStation 5 konsollen siden den kom i handlen. Da de afslørede salgstal ved det tidligere kvartalsregnskab, forlød det, at PlayStation 5 var solgt i 4,5 millioner eksemplarer på verdensplan i perioden frem til årsskiftet 2020/2021. Dermed betyder det, at de har solgt 3,3 millioner eksemplarer fra januar til og med marts måned. Det skriver The Verge.

Det betyder også, at salget af PlayStation 5 går bedre eller hurtigere end salget af PlayStation 4 gjorde. Den kom på markedet i slutningen af 2013 og havde ved udgangen af marts 2014 solgt 7,6 millioner eksemplarer.

Det er ikke kun salget af PlayStation 5, som går godt. Sony oplyste også, at det går godt med salget af PlayStation 4, der nu er solgt i 115,9 millioner eksemplarer siden den kom på markedet. Salget i 2020 var på 5,7 millioner eksemplarer.

PlayStation Network gik ned på verdensplan

Hvordan salget havde været, hvis der ikke havde været mangel på PlayStation 5 konsoller er uvist. Sikkert er det i hvert fald, at der har været leveringsproblemer. Men vi har også tidligere skrevet, at spilindustrien har haft det godt under coronakrisen.

Mere til historien

Der har også været en stigning på 14,7 procent i abonnenter af PlayStation Plus i forhold til samme kvartal sidste år. Der er nu 47,6 millioner abonnenter aktive brugere på PlayStation Plus hver måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer