PlayStation Network gik ned på verdensplan

KORT NYT: Multiplayer, leaderboards og downloads i PlayStation Store virkede ikke i mere end en time, da PlayStation Network gik ned globalt.

Måske du oplevede problemer med PlayStation Network i går (27. april 2021, red.). Hvis det var tilfældet, var du langt fra alene. Problemerne var nemlig verdensomspændende. Det skriver The Verge.

Crash Bandicoot 4 til PlayStation 5 - dato er bekræftet

Det gik ud over multiplayer, download i PlayStation Store, Leaderboards og andre services. Det var desuden heller ikke muligt at benytte PlayStation appen på smartphones. Problemerne varede lidt mere end en time og foregik altså på verdensplan.

Et af de meget populære spil, Fortnite, var også ude og oplyse om PlayStation Networks nedbrud på deres Twitter-konto.

Disse PS 4 spil virker ikke på PS 5

Men det er nu løst og alt virker altså atter igen. Du kan altid følge status på PlayStation Network her.

Mere til historien

Sony har tidligere bekræftet, at de har et tab på millioner af konsoller. Men forhåbningen er, at indtjeningen kommer på den lange bane med salg af spil, abonnementer og andet tilbehør.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram