Among Us kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5

KORT NYT: Det er netop afsløret, at det populære spil Among Us kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5 inden årets udgang.

Among Us
Among Us blev frigivet i 2018 og slog for alvor igennem i 2020, som formentlig grundet coronakrisen blev et rigtig godt “gamer-år”.

Det meget populære spil Among Us, der for alvor slog igennem i 2020, ser dagens lys til både PlayStation 4 og PlayStation 5 inden udgangen af 2021. Det er netop afsløret.

Foruden på de to PlayStation-konsoller kan spillet også spilles på Android, iOS, MacOS og Windows. 

Salget af PlayStation 5 går bedre end af PlayStation 4

Der er lavet en lille video, hvor det altså fremgår at spillet, kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5 i løbet af 2021, men det oplyses ikke nærmere, hvornår vi altså kan forvente spillet bliver tilgængeligt.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når det offentliggøres, hvornår spillet altså frigives til PlayStation 4 og PlayStation 5.

Crash Bandicoot 4 til PlayStation 5 – dato er bekræftet

Du kan se teaseren for det i videoen herunder.

Mere til historien

PlayStation-brugere kan også glæde sig til Ratchet and Clank. Og det indeholder skin, hatte og dyr, som er eksklusivt til PlayStation.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram