Arlo Ultra 2 Spotlight-kamera har 4K og langt lys

0

Når nogen nærmer sig kameraet, tænder lyset. Her kan du læse mere om Arlos nyeste kamera Arlo Ultra 2 Spotlight.

Arlo Ultra 2 Spotlight kamera
Arlo Ultra 2 Spotlight koster 5.290 kroner for en pakke med to kameraer (Foto: Arlo)

Arlo har tilføjet kameraet Arlo Ultra 2 Spotlight til deres portefølje af overvågningskameraer.

I forhold til Arlo-modellen fra 2019, som jeg dengang anmeldte, er der sket en del. Opløsningen på det nye kamera er nu i 4K HDR og Arlo lover udvidet nattesyn med farver.

Noget af det som angiveligt er kraftigt opgraderet, er batteritiden. Det gamle model skulle oplades forholdsvist tit, men nu tales der om op til et halvt års batteritid – alt efter brug naturligvis. Kameraerne installeres fortsat helt trådløst uden brug af kabler.

Opladning sker nu med et magnetisk kabel, der snappes på bagsiden, når man får brug for at oplade kameraet.

Arlo Ultra 2 Spotlight har 180 graders vidvinkel og når mørket falder på, så kan et kraftigt LED-lys aktiveres. Forhåbentlig kan det skræmme ubudne gæster ved boligen. I øvrigt har dette kamera nattesyn i farver, så du ikke skal nøjes med grå/hvide optagelser efter mørkets frembrud.

Arlo Ultra 2 Spotlight fungerer med Alexa, Google Assistant, IFTTT og SmartThings.

I lighed med Arlos andre produkter, så bindes hardwaren op på, at de smarte funktioner skal tilkøbes efter en tre måneders prøveperiode. Efter tre måneder kan kameraerne således ikke længere levere 4K-videooptagelser eller detektere mennesker. Du kan heller ikke angive inden for hvilke zoner af billeder, at kameraet skal reagere.

En pakke med to Arlo Ultra 2 Spotlight kameraer koster 5.290 kroner (vejledende), men vær meget opmærksom på prisen, da Arlo pakker deres kameraer i mange forskellige kombinationer, der kan være vanskelige at gennemskue.

Arlo har også en smart-dørklokke i sortimentet. Du kan læse min test af Arlo Doorbell her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Arlo kameraerne kan holde til at hængde udenfor i alt slags vejr. Der er indbygget sirene og mulighed for at tale til den person, der står foran kameraet. Det sker via Arlo-appen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer