Arlo Ultra 2 Spotlight-kamera har 4K og langt lys

Når nogen nærmer sig kameraet, tænder lyset. Her kan du læse mere om Arlos nyeste kamera Arlo Ultra 2 Spotlight.

Arlo Ultra 2 Spotlight kamera
Arlo Ultra 2 Spotlight koster 5.290 kroner for en pakke med to kameraer (Foto: Arlo)

Arlo har tilføjet kameraet Arlo Ultra 2 Spotlight til deres portefølje af overvågningskameraer.

I forhold til Arlo-modellen fra 2019, som jeg dengang anmeldte, er der sket en del. Opløsningen på det nye kamera er nu i 4K HDR og Arlo lover udvidet nattesyn med farver.

Noget af det som angiveligt er kraftigt opgraderet, er batteritiden. Det gamle model skulle oplades forholdsvist tit, men nu tales der om op til et halvt års batteritid – alt efter brug naturligvis. Kameraerne installeres fortsat helt trådløst uden brug af kabler.

Opladning sker nu med et magnetisk kabel, der snappes på bagsiden, når man får brug for at oplade kameraet.

Arlo Ultra 2 Spotlight har 180 graders vidvinkel og når mørket falder på, så kan et kraftigt LED-lys aktiveres. Forhåbentlig kan det skræmme ubudne gæster ved boligen. I øvrigt har dette kamera nattesyn i farver, så du ikke skal nøjes med grå/hvide optagelser efter mørkets frembrud.

Arlo Ultra 2 Spotlight fungerer med Alexa, Google Assistant, IFTTT og SmartThings.

I lighed med Arlos andre produkter, så bindes hardwaren op på, at de smarte funktioner skal tilkøbes efter en tre måneders prøveperiode. Efter tre måneder kan kameraerne således ikke længere levere 4K-videooptagelser eller detektere mennesker. Du kan heller ikke angive inden for hvilke zoner af billeder, at kameraet skal reagere.

En pakke med to Arlo Ultra 2 Spotlight kameraer koster 5.290 kroner (vejledende), men vær meget opmærksom på prisen, da Arlo pakker deres kameraer i mange forskellige kombinationer, der kan være vanskelige at gennemskue.

Arlo har også en smart-dørklokke i sortimentet. Du kan læse min test af Arlo Doorbell her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Arlo kameraerne kan holde til at hængde udenfor i alt slags vejr. Der er indbygget sirene og mulighed for at tale til den person, der står foran kameraet. Det sker via Arlo-appen.

DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

(mere…)
Så meget bruges mobilkameraet

Apple fortalte i går under deres iPhone 14-event, at der sidste år blev taget mere end 3 tusinde milliarder billeder på en iPhone. Derfor er kameraet også meget vigtigt for producenterne.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram