Apple teaser for Apple Music - Hi-Fi streaming?

Rygter om en opdatering til Apple Music med Hi-Fi streaming har stået på siden starten af maj. Nu deltager Apple selv.

Apple musik
Apple Music åbnede den 30. juni 2015. Nu teases der for Hi-Fi streaming (Foto: Portableone.com)

Rygterne om at Apple arbejder på en opdatering til Apple Music har været oppe og vende de seneste uger. Nu er Apple så ude med en teaser for tjenesten.

OPDATERING: Apple har bekræftet Lossless Audio

For at være mere specifik har der været flere rygter, som peger hen imod en lancering af Hi-Fi-streaming og Dolby Atmos på Apple Music.

De første indikationer kom efter den første beta af iOS 14.6, hvor ord som ”Lossless”, ”Dolby Audio” og ”Dolby Atmos, fremgik af softwaren.

Dette er ’must-have’ for halvdelen af Apples kunder

Senere dukkede lignende ord op hos Android i Apple Music-appen. Her fremgik ordet Lossless dog ikke.

De nyeste indikationer stammer fra Apple selv. I Apple Music-appen er Apple nemlig ude med en lille teaser med teksten "Get Ready - Music is About to Change Forever".

Ligeledes er det med en lille note om "Coming Soon". Dette kan faktisk være allerede tirsdag den 18. maj, hvor Apple også ventes at lancere AirPods 3.

Selve funktionen vil være ret enkel, hvor man kan vælge mellem standardstreaming og HiFi-streaming.

Apple investerer igen massiv i Gorilla Glass-producent

Det er dog ikke alle høretelefoner, som vil understøtte funktionen. Apple vil sandsynligvis prioritere deres egne AirPods først, men derfra vides det ikke hvilket typer der også vil understøtte lossless-lyd i Apple Music.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Prisen på Hi-Fi streaming ventes at blive den samme, som er på 99 kroner, men dette er ikke bekræftet.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

Apples topchef, Tim Cook, har udtalt at han i fremtiden vil se nærmere mod USA og Europa, når der skal indkøbes chips til produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram