Apple investerer igen massiv i Gorilla Glass-producent

36

Apple kaster nu flere penge efter Corning Inc., der står bag Gorilla Glass og andre glasteknologier.

Gorilla Glass
Corning modtager endnu en stor investering fra Apple(Foto: Corning)

Corning, der blandt andet står bag Gorilla Glas, modtager endnu en investering fra Apple. Denne gang investerer Apple 45 millioner dollars i Corning fra Apples såkaldte Advanced Manufacturing Fund.

Det er ikke første gang, at Apple smider penge efter Corning. Over de seneste fire år har Apple investeret i alt 450 millioner dollars i glasproducenten.

Ifølge en meddelelse fra Apple får glasproducenten, som følge af pengene, mulighed for at udvide produktionsfaciliteterne i USA og opgradere yderligere i research og udvikling af glasteknologier.

Corning leverer glasprodukter til iPhone, iPad og Apple Watch.

Da Apple annoncerede iPhone 12 blev der talt om et såkaldt Ceramic Shield-glas, der angiveligt er stærkere end noget andet smartphone-glas på markedet.

Med til historien hører, at Corning til Android-producenterne sælger Gorilla Glass Victus, der i sine egenskaber minder rigtigt meget om Ceramic Shield. Om Victus og Ceramic Shield rent faktisk er ens produkter, blot med to forskellige navne, er aldrig blevet bekræftet.

Mere til historien

Samsungs søsterselskab Samsung Display er medejer af Corning. I april 2021 udvidede Samsung Display sit engagement i Corning. Den koreanske techgigat er nu den andenstørste aktionær i Corning Inc.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer