Apple investerer igen massiv i Gorilla Glass-producent

36

Apple kaster nu flere penge efter Corning Inc., der står bag Gorilla Glass og andre glasteknologier.

Gorilla Glass
Corning modtager endnu en stor investering fra Apple(Foto: Corning)

Corning, der blandt andet står bag Gorilla Glas, modtager endnu en investering fra Apple. Denne gang investerer Apple 45 millioner dollars i Corning fra Apples såkaldte Advanced Manufacturing Fund.

Det er ikke første gang, at Apple smider penge efter Corning. Over de seneste fire år har Apple investeret i alt 450 millioner dollars i glasproducenten.

Ifølge en meddelelse fra Apple får glasproducenten, som følge af pengene, mulighed for at udvide produktionsfaciliteterne i USA og opgradere yderligere i research og udvikling af glasteknologier.

Corning leverer glasprodukter til iPhone, iPad og Apple Watch.

Da Apple annoncerede iPhone 12 blev der talt om et såkaldt Ceramic Shield-glas, der angiveligt er stærkere end noget andet smartphone-glas på markedet.

Med til historien hører, at Corning til Android-producenterne sælger Gorilla Glass Victus, der i sine egenskaber minder rigtigt meget om Ceramic Shield. Om Victus og Ceramic Shield rent faktisk er ens produkter, blot med to forskellige navne, er aldrig blevet bekræftet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsungs søsterselskab Samsung Display er medejer af Corning. I april 2021 udvidede Samsung Display sit engagement i Corning. Den koreanske techgigat er nu den andenstørste aktionær i Corning Inc.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer