Apple investerer igen massiv i Gorilla Glass-producent

Apple kaster nu flere penge efter Corning Inc., der står bag Gorilla Glass og andre glasteknologier.

Gorilla Glass
Corning modtager endnu en stor investering fra Apple(Foto: Corning)

Corning, der blandt andet står bag Gorilla Glas, modtager endnu en investering fra Apple. Denne gang investerer Apple 45 millioner dollars i Corning fra Apples såkaldte Advanced Manufacturing Fund.

Det er ikke første gang, at Apple smider penge efter Corning. Over de seneste fire år har Apple investeret i alt 450 millioner dollars i glasproducenten.

Ifølge en meddelelse fra Apple får glasproducenten, som følge af pengene, mulighed for at udvide produktionsfaciliteterne i USA og opgradere yderligere i research og udvikling af glasteknologier.

Corning leverer glasprodukter til iPhone, iPad og Apple Watch.

Da Apple annoncerede iPhone 12 blev der talt om et såkaldt Ceramic Shield-glas, der angiveligt er stærkere end noget andet smartphone-glas på markedet.

Med til historien hører, at Corning til Android-producenterne sælger Gorilla Glass Victus, der i sine egenskaber minder rigtigt meget om Ceramic Shield. Om Victus og Ceramic Shield rent faktisk er ens produkter, blot med to forskellige navne, er aldrig blevet bekræftet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsungs søsterselskab Samsung Display er medejer af Corning. I april 2021 udvidede Samsung Display sit engagement i Corning. Den koreanske techgigat er nu den andenstørste aktionær i Corning Inc.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram