Apple investerer igen massiv i Gorilla Glass-producent

Apple kaster nu flere penge efter Corning Inc., der står bag Gorilla Glass og andre glasteknologier.

Gorilla Glass
Corning modtager endnu en stor investering fra Apple(Foto: Corning)

Corning, der blandt andet står bag Gorilla Glas, modtager endnu en investering fra Apple. Denne gang investerer Apple 45 millioner dollars i Corning fra Apples såkaldte Advanced Manufacturing Fund.

Det er ikke første gang, at Apple smider penge efter Corning. Over de seneste fire år har Apple investeret i alt 450 millioner dollars i glasproducenten.

Ifølge en meddelelse fra Apple får glasproducenten, som følge af pengene, mulighed for at udvide produktionsfaciliteterne i USA og opgradere yderligere i research og udvikling af glasteknologier.

Corning leverer glasprodukter til iPhone, iPad og Apple Watch.

Da Apple annoncerede iPhone 12 blev der talt om et såkaldt Ceramic Shield-glas, der angiveligt er stærkere end noget andet smartphone-glas på markedet.

Med til historien hører, at Corning til Android-producenterne sælger Gorilla Glass Victus, der i sine egenskaber minder rigtigt meget om Ceramic Shield. Om Victus og Ceramic Shield rent faktisk er ens produkter, blot med to forskellige navne, er aldrig blevet bekræftet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Samsungs søsterselskab Samsung Display er medejer af Corning. I april 2021 udvidede Samsung Display sit engagement i Corning. Den koreanske techgigat er nu den andenstørste aktionær i Corning Inc.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram