Apple investerer igen massiv i Gorilla Glass-producent

Apple kaster nu flere penge efter Corning Inc., der står bag Gorilla Glass og andre glasteknologier.

Gorilla Glass
Corning modtager endnu en stor investering fra Apple(Foto: Corning)

Corning, der blandt andet står bag Gorilla Glas, modtager endnu en investering fra Apple. Denne gang investerer Apple 45 millioner dollars i Corning fra Apples såkaldte Advanced Manufacturing Fund.

Det er ikke første gang, at Apple smider penge efter Corning. Over de seneste fire år har Apple investeret i alt 450 millioner dollars i glasproducenten.

Ifølge en meddelelse fra Apple får glasproducenten, som følge af pengene, mulighed for at udvide produktionsfaciliteterne i USA og opgradere yderligere i research og udvikling af glasteknologier.

Corning leverer glasprodukter til iPhone, iPad og Apple Watch.

Da Apple annoncerede iPhone 12 blev der talt om et såkaldt Ceramic Shield-glas, der angiveligt er stærkere end noget andet smartphone-glas på markedet.

Med til historien hører, at Corning til Android-producenterne sælger Gorilla Glass Victus, der i sine egenskaber minder rigtigt meget om Ceramic Shield. Om Victus og Ceramic Shield rent faktisk er ens produkter, blot med to forskellige navne, er aldrig blevet bekræftet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsungs søsterselskab Samsung Display er medejer af Corning. I april 2021 udvidede Samsung Display sit engagement i Corning. Den koreanske techgigat er nu den andenstørste aktionær i Corning Inc.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram