AirPods 3 på vej medio maj ifølge seneste rygter

RYGTE: Der florerer netop nu rygter om, at Apple vil annoncere AirPods 3 i midten af maj.

Apple AirPods (Foto: MereMobil.dk)
AirPods, anden generation kom i 2019, det er derfor længe siden, at Apple har lanceret nogle der ikke er "Pro", derfor har rygterne længe floreret (Foto: Apple)

Rygterne har længe floreret om et nye par AirPods, som ventes at være generation-3 og derfor få navnet AirPods 3. Men Apple har fortsat ikke meldt noget ud.

Datoen 18. maj nævnes nu som dagen, hvor Apple altså vil afsløre de nye AirPods. Det vil måske blot ske ved en pressemeddelelse og det forventes derfor ikke, at der vil være tale om et Apple event eller andet.

Jabra vs. AirPods Pro - sådan lyder de

Rygterne startede ved YouTuberen Luke Miani og blev først delt via hjemmesiden AppleTrack. Det skriver 9to5mac.com.

Det er umiddelbart første gang, at Luke Miani er en del af denne ”rygtemølle” og derfor har han heller ikke en historik, hvor man kan vurdere hvor troværdig en kilde han er.

Mianis forudsigelser er dog stik imod det, som analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere har meldt ud. Han mener nemlig først, at AirPods 3 kommer i masseproduktion i tredje kvartal i år. Ming-Chi Kuo har en lang og gloværdig historik i Apple-forudsigelser, der tit har været meget præcise.

ANMELDELSE: Apple AirPods Max er en blandet cocktail

Vi anbefaler derfor, at du tager rygterne med et gran salt, men selvfølgelig holder vi dig opdateret. For vi kan altså være tæt på en annoncering af AirPods 3 – men reelt set også langt fra.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Apple melder noget officielt ud.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Foruden nye AirPods, så ventes det også, at Apple vil lancere Apple Music HiFi, hvor kvaliteten skulle være højere. Disse rygter er startet, da der har været fundet ord som "lossless audio" i iOS 14.6.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram