AirPods 3 på vej medio maj ifølge seneste rygter

0

RYGTE: Der florerer netop nu rygter om, at Apple vil annoncere AirPods 3 i midten af maj.

Apple AirPods (Foto: MereMobil.dk)
AirPods, anden generation kom i 2019, det er derfor længe siden, at Apple har lanceret nogle der ikke er “Pro”, derfor har rygterne længe floreret (Foto: Apple)

Rygterne har længe floreret om et nye par AirPods, som ventes at være generation-3 og derfor få navnet AirPods 3. Men Apple har fortsat ikke meldt noget ud.

Datoen 18. maj nævnes nu som dagen, hvor Apple altså vil afsløre de nye AirPods. Det vil måske blot ske ved en pressemeddelelse og det forventes derfor ikke, at der vil være tale om et Apple event eller andet.

Jabra vs. AirPods Pro – sådan lyder de

Rygterne startede ved YouTuberen Luke Miani og blev først delt via hjemmesiden AppleTrack. Det skriver 9to5mac.com.

Det er umiddelbart første gang, at Luke Miani er en del af denne ”rygtemølle” og derfor har han heller ikke en historik, hvor man kan vurdere hvor troværdig en kilde han er.

Mianis forudsigelser er dog stik imod det, som analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere har meldt ud. Han mener nemlig først, at AirPods 3 kommer i masseproduktion i tredje kvartal i år. Ming-Chi Kuo har en lang og gloværdig historik i Apple-forudsigelser, der tit har været meget præcise.

ANMELDELSE: Apple AirPods Max er en blandet cocktail

Vi anbefaler derfor, at du tager rygterne med et gran salt, men selvfølgelig holder vi dig opdateret. For vi kan altså være tæt på en annoncering af AirPods 3 – men reelt set også langt fra.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Apple melder noget officielt ud.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Foruden nye AirPods, så ventes det også, at Apple vil lancere Apple Music HiFi, hvor kvaliteten skulle være højere. Disse rygter er startet, da der har været fundet ord som “lossless audio” i iOS 14.6.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer